Rejseforedrag: Kør-selv i Tyskland

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Tyskland

Drømmer du om at opleve skønne vinområder, middelalderlig bindingsværksidyl i romantiske småbyer og storslåede alpepanoramaer? 

Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det tyske.
Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Tyskland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Tyskland: Vi blander lige dele livlige storbyer, vidunderlige vinområder og romantiske småbyer med idylliske bindingsværkshuse, tilsætter imponerende bjergformationer og dele af det mere ukendte Tyskland og supplerer med aktive oplevelser på cykel og til fods. Dette krydres med gamle slotte, tilsættes en god portion varm, tysk gæstfrihed og indtages med et krus bayersk øl. Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige tyske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Tyskland.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Tyskland - online rejseforedrag - april 2021

Foredragsholderen er Mette fra Lyngby

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!