relexa hotel Harz-Wald

Midt i naturen

Det 4-stjernede "relexa hotel Harz-Wald" ligger midt i den herlige natur i udkanten af Braulage, ca. 1,5 km fra byens centrum. Det fire-stjernede hotel er særdeles dejligt og har værelser i forskellige kategorier, alle med alle moderne faciliteter, som badeværelse og fladskærms-tv, telefon, hårtørrer samt balkon med bord og stole. Hotellet har også en fremragende Restaurant Boulevard, der er åbent hele dagen, ligesom den store lobby og den integrerede Hotelbar og Bistro er åben for snacks og drinks, mens Kaminzimmer lokker til en kop kaffe eller te. Om sommeren er den store terrasse åben.

Til fritiden tilbyder relexa hotel Harz-Wald en dejlig swimmingpool med en tilhørende wellnessafdeling med bl.a finsk sauna, dampsauna, softsauna, fitnessrum, stillerum m.m. Hotellet tilbyder også aflåst rum samt vaskemulighed til cykler samt tørrerum til tøj. 

Hotellet har forskellige værelseskategorier fra de mindste Economy-værelser, de større Classsic- og Komfort-værelser til de helt store Studio-værelser med separat sove- og opholdsrum.

 

.

Fra 690 kr.
pr. person pr. nat inkl. morgenmad i Classic Dobbeltværelse 

Værelsestyper:

 • Economy: 21 m2 på 3. etage.
  Skråvægge. Overdækket balkon.
  Dobbeltseng (140 x 200)
   
 • Classic: 24 m2 på 1. og 2. etage.
  Overdækket balkon.
  Dobbeltseng (180 x 200)
   
 • Komfort: 32 m2. Siddehjørne med sovesofa. Overdækket balkon.
  Dobbeltseng (180 x 200)
   
 • Studio: 39 - 47 m2.
  Separat sove- og opholdsrum
  med tv i begge. Dobbeltseng (180/200 x 200).


 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Braunlage

i Hjertet i Harzen

 

Braunlage ligger i Niedersachsen, på grænsen til Sachsen-Anhalt, nær Nationalpark Harz, et område med et sundt klima og ved foden af bjerget Wurmberg, der med sine 971 m er Niedersachsens højeste bjerg, og som idag tilbyder en moderne kabinelift til toppen, hvorfra man har en formidabel udsigt over store dele af Harzen. 

Braunlage tlbyder forskellige temaer- og nationalparkvandringer, f.x Harzer-Hexen-Stieg, Harzen Grenzweg am "Grünen Band" samt Volksbank Arena Harz, der byder mountainbikere spændende og oplevelsesrige køreture. Et yndet udflugtsmål er også Wurmberg, der også lokker med vandrestier, Bikepark Braunlage og ikke mindst Monsterroller-udlejning. Sidstnævnte er en slags overdimensionerede løbehjul med specialdæk og skivebremser, hvor man, iført den obligatoriske hjelm, suser ned af en fire-en-halv kilometer lang piste med en højdeforskel på over 400 m. 

Og rundt om Braunlage venter mange andre oplevelser med charmerende byer som Goslar, Wernigerode og Quedlingburg, spændende huler og bjergværksmuseer, Harzers smalporsbane med bl.a. tog til Brocken, Baumwipfelpfad med vandring i trækronerne, det imponerende Schloss Wernigerode, trækirken i Hahnenklee og meget meget mere

.

Galleri

Kort

Vis på kort