Romantik Hotel Freiwerk, Südharz

Slotshotel i Harzen

Romantik Hotel Freiwerk, Südharz

Det 4-stjernede Romantik Hotel FreiWerk ligger med udsigt over tagene i den charmerende bindingsværksby Stolberg omgivet af Harzens smukke natur. Her er udvist stor opmærksomhed på detaljer og en stilfuld fornemmelse for arkitektur og interiør, så  Romantik Hotel Freiwerk får kombineret historie og modernitet, tradition og tidsånd.

Fra 656 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev hotellets restaurant med passion for specielle råvarer

Alle hotellets værelser er forskellige. De klassiske dobbeltværelser ligger i Kutscherhaus og er den perfekte 'rede' med en fine stemning og et individuelt layout  Kutscherhaus ligger kun ca. 25 m fra hotellets Villa. Comfortværelserne er mellem 19 og 30 kvm med klassiske møbler og stoffer af høj kvalitet og med uhindrede udsigt over naturen. Alle værelser har naturligvis alle moderne faciliteter.

I Romantik Hotel Freiwerks restaurant "20zwanzig" har man en passion for specielle råvarer, perfekt tilberedning og man forkæler gæsterne med et jordnært, kreativt og mangesidet køkken med kulinariske overraskelser, det være sig med nyfortolkede klassikere eller uventede nye kombinationer. Alt tilberedt med friske, sæsonbetonede og regionale råvarer af højeste kvalitet.

Det lille, men fine FreiWerk-spa byder på saunaer, isfontæne, afslapningsrum og fitnessområde. Men den bedste afslapning er tid i naturen med frodige blomstertæpper i bøgeskoven om foråret, rislende bjergstrømme og kølige, skyggefulde skovstier under en tyk naturlig baldakin, rådyrenes brølen i den gyldne skov om efteråret og en verden pakket i hvidt om vinteren.

Galleri

Kort

Vis på kort