Romantik Hotel Platte, Attendorn

Dejligt hotel i Südwestfalen

Romantik Hotel Platte, Attendorn

Det traditionelle Romantik Hotel Platte ligger idyllisk midt i de blide bakker i Sydsauerland omgivet af skove og enge nær de romantiske Biggesees. Det er sjette generation af familien der driver hotellet i dag.
Romantik Hotel Platte har et komplet rideanlæg alt til både de yngste såvel som de mest erfarne ryttere og den 18-hullers Golfpark Repetal ligger lige overfor hotellet.

Fra 525 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med swimmingpool, sauna, romerske dampbade og boblebad

Romantik Hotel Plattes hyggelige værelser i landlig stil er komfortabelt møbleret og velindrettet ned til mindste detalje. Og selvfølgelig romantisk, i stil med huset. Værelserne er ikkeryger-værelser og har gratis WiFi, skrivebord, telefon, minibar, 32 tommer fladskærm med Sky-tv, badeværelser med hårtørrer og wellness-taske inkl. en dejlig badekåbe og saunahåndklæder. Hotellets store 'Landhaus' morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Restaurant '1878' byder på det regionale landkøkken med international flair, og restaurantens køkkenteam vil forkæle jer hver dag med kulinariske lækkerier og specialiteter.

Romantik Hotel Platte byder også på et swimmingpool, finsk sauna, romerske dampbade, boblebad og solarium og det er muligt at bestille diverse behandlinger, massage mm. Lige overfor hotellet ligger Repetal Golf Clubs 18-hullers bane i et smukt landskab med udfordringer for alle handicap.

Galleri

Kort

Vis på kort