Romantik Hotel Schloss Reichenow, Reichenow-Möglin

Slotshotel i skønne Brandenburg

Romantik Hotel Schloss Reichenow, Reichenow-Möglin (nær den polske grænse)

Det storslåede Romantik Hotel Schloss Reichenow ligger mellem smukke, høje løvtræer og det maleriske rørlandskab ved Langen See. Slottet blev den bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede, inspireret af Tudor-stilen fra de gamle engelske palæer, og bygningen er unik Mark Brandenburg på grund af sin iøjnefaldende arkitektur. Romantik Hotel Schloss Reichenow er nænsomt restaureret med stor sans for detaljer og er et næsten fortryllende sted. Her kan I nyde den klare Brandenburg-luft, tage lange gåture i det smukke Brandenburg-landskab, opleve roen og slappe af.

Fra 548 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Restaurant hvor alt er hjemmelavet af friske råvarer

Romantik Hotel Schloss Reichenows 22 værelser, der er forskellige i indretning og størrelse, der varierer fra 24 til 60 kvm, er alle udstyrede med omhyggeligt udvalgte kvalitetssenge, badeværelse med hårtørrer, badekar eller bruser, LCD-tv med satellitmodtagelse, skrivebord og skab, gratis WiFi og en lænestole eller sofa.

Schloss Restaurantens filosofi er ligetil og følger en klar mission med regionale, bæredygtige, friske og jordnære råvarer. Alt er hjemmelavet og meget lækkert, fra marmelade til ost og fra pølser til røget fisk fra vores lille, slotsejede røgeri. Se frem til nykomponerede og overraskende fortolket klassikere fra Berlin og Brandenburgs køkken, akkompagneret af herlige vine fra hele verden.

Ekstraordinære øjeblikke opleves normalt på ekstraordinære steder, og det dejlige landskab omkring Romantik Hotel Schloss Reichenows, idyllisk placeret ved søen og omgivet af hotellets egen slotspark, giver plads til kreativitet eller simpelthen ren afslapning.

Galleri

Kort

Vis på kort