Romantik Hotel Zur Glocke, Trier

Lille lækkert hotel i historiske Trier

Romantik Hotel Zur Glocke, Trier, Mosel

Romantik Hotel Zur Glocke er en lille perle i hjertet af Trier centrum. Hotellet genåbnede igen i november 2016 efter en meget grundig renovering. Huset er over 450 år gammel med grundmure fra det 10. århundrede, men er blevet redesignet med stor sans for detaljer, og de smagfuldt indrettede værelser byder på et afslappende ophold. I hotellets taverna serveres vi regionale retter akkompagneret af udsøgte vine fra regionen.

Fra 716 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Historiske atmosfære og restaurant med sæsonbestemte specialiteter

Hotellets 'Wirtshaus zur Glocke' er nærmest en institution i Trier. Der har været i gastronomi siden 1803, og de første 103 år blev kroen kaldt "Zur wilden Gans". Det kunstnerisk smedede skjold over indgangen henviser stadig til dette med et gåsehoved, der er afbildet med en klokke i næbbet. 'Wildgans', navnet på den bageste spisestue, minder også om dette gamle navn. I 1906 blev kroen omdøbt til "Zur Glocke".

I 1970'erne fik kroen på Glocke sin ikoniske karakter, og er nu et populært mål for ældre stamgæster, studerende og familier, såvel lokale som turister. Ud over husets populære almindelige menukort tilbydes sæsonbestemte specialiteter og originale "Trier retter", som naturligvis tilberedes med friske og regionale råvarer.

Grundmuren i hotellets historiske kælder dateres tilbage til katedralens befæstninger fra det 10. århundrede. Kælderen har et hvælvet loft og blev sandsynligvis brugt til vinhandel tidligere. I dag kan I forkæle jer selv i denne historiske atmosfære med regionale specialiteter og nyde et glas vin fra vores store vinkort.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Harzen og Midttyskland

Oplevelser i Harzen og Midttyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud