Romantik Hotel zur Sonne, Badenweiler

Dejligt hotel i skønne Schwarzwald

Romantik Hotel zur Sonne, Badenweiler, Schwarzwald

Romantik Hotel zur Sonne er et romantisk hotel i de smukkeste omgivelser. Her tæller man gennemsnitligt over 1.700 solskinstimer om året, og de store skove og beliggenheden 425 m.o h skaber et mildt helbredende klima. Det er ikke for ingenting, at Schwarzwald også kaldes 'Tysklands Toscana'.

Hvis Badenweiler er det rigtige sted at opleve lidt sydlandsk flair, er Romantik Hotel zur Sonne det helt rigtige hotel med vidunderlige muligheder for at slappe af og nyde livet. Og få skridt fra hotellet ligger Cassiopeia Therme med 3.800 m² wellness, ikke mindst fra de helbredende kilder, som romerne allerede brugte for 2.000 år siden.

Fra 790 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd morgenbuffeten med hjemmelavede specialiteter og restaurantens kulinariske delikatesser

Romantik Hotel zur Sonne tilbyder dejlige værelse med alle moderne faciliteter, en behagelig pude i sofaen og en duftende buket blomster på bordet. Her kan I trække jer tilbage og slappe af og nyde privatlivets fred. Præcis, hvad I kan forvente fra jeres 'drømmehjem' på Romantik Hotel zur Sonne.

På Romantik Hotel zur Sonne vil I opleve middelhavskøkkenets lethed parret med mangfoldigheden af ​​grænsetrekanten med de regionale delikatesser. Her har man rødderne dybt forankret i regionen, men værtsfolkenes oprindelse kan findes i Italien, og familien kombinerer varmen og gæstfriheden fra Italien og Markgräflerland. Regionen milde klima gør også at I kan nyde de vidunderlige, milde aftener på terrasserne med et godt glas vin.

Køkkenet byder på friske sæsonbetonede kulinariske delikatesser, fra morgenbuffeten med hjemmelavede specialiteter fra den sydlige Schwarzwald til aftenens kulinariske lækkerier i hotellets Vinoteca & Trattoria La Cantinella. 

Galleri

Kort

Vis på kort