Sylvenstein sø og bro

Kør over Tysklands smukkestbelligende bro

Den menneskeskabte sø, Sylvenstein, som er indlejret i det alpine landskab, er et af de mest beundringsværdige seværdigheder i Isar-dalen. Søen ligger i en højde af 750 meter smukt placeret for foden af Karwendel-alperne. Vandreservoiret er omgivet af gode vandrestier, der er elsket af besøgende.

Sylvenstein bro er en søens varemærke, og giver dig en malerisk oplevelse på din tur hertil. Især kommer turister hertil for at beundre udsigten ned til broen, men også for at vandre, klatre og bade i søen.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort