Trendy spiseoplevelser i Berlin

Fra Currywurst til Michelin

Berlin forstår at være med på ”beatet” – ikke mindst på spiseoplevelser. Det nyeste skud på stammen er vegetar og veganske restauranter, men den levende metropol byder på alt fra det traditionelle tyske køkken til fransk, italiensk, israelsk med et drys af Michelin-stjerner.

Good Bank er virkelig interessant, fordi de dyrker deres egne grøntsager og krydderurter i restauranten. For det første er det ret spektakulært, at man kan dyrke noget på den måde (i bakker og i lag i et køleskab), dels sparer man en masse ressourcer, fordi der ikke er nogen transport bliver brugt plastik eller andet til at pakke varerne ind i under transporten.

Restaurant Benedict er sjov på den måde, at de serverer morgenmad fra morgen til aften. Og når du kommer ind i restauranten, bliver du med garanti hilst med et; Guten Morgen uanset hvornår på dagen, du kommer. Du kan også købe picnic-bokse med forskellige temaer, så her er en oplagt mulighed for at overraske kæresten med en romantisk picnic.

Coda Dessert Dining sørger for den perfekte afslutning på en dejlig aften. Den elegante restaurant tilbyder en overraskende dessertmenu på syv retter, der ledsages af tilsvarende drinks og snacks. De er tilberedt af Michelinkokke og af høj kvalitet. Efter kl. 22 ændres menuen til fire retter – også med drinks og snacks. Restauranten ligger der særlig vægt på håndværk og regionale produkter. Nyd en aften på Coda Dessert Dining, hvis det er tid til forkælelse.

RUTZ Restaurant & Weinbar tilbyder lækkerier i to etager. I stueetagen kan du starte på den udsøgte vinbar med en eksklusiv atmosfære og efter bevæge dig op på den øverste etage med restauranten, hvor du bliver forkælet med kulinariske oplevelser i absolut topklasse. Om sommeren er den idylliske terrasse prydet med vinstokke, grøntsager og haveurter, og et af de bedste steder at være i byen.

Neni Berlin er hvor det israelske køkken smelter smag fra Europa med krydderier fra Orienten. Du kan vælge mezze eller falafel inspireret af middelhavs, persisk og østrigsk indflydelse. Hvis I er er flere der besøger restauranten, er det en god ide ar bestille alle retterne sammen og dele dem uformelt ved bordet.

Dette er bare nogle få eksempler på restauranter, der trender lige nu i Berlin, hvor du i forvejen kan finde hvilket som helst køkken, uanset om du er til italiensk, spansk, thai, græsk m.v. Læg dertil det klassiske tyske køkken og den tyske tradition for at gå på café og få kaffe og kage. Velbekomme...

Kort

Vis på kort