Alaska Native Heritage Center i Anchorage

Kom tæt på Alaskas oprindelige folks fortid, nutid og fremtid

I udkanten af Anchorage ligger Alaska Native Heritage Center, der fortæller og hylder statens oprindelige befolkning. Det unikke center er meget mere end bare et museum - det er et vindue til fortiden, nutiden og fremtiden for de forskellige oprindelige samfund i Alaska.

Du bliver budt velkommen til en lærerig og spændende oplevelse i den rige kultur og historie gennem autentiske udstillinger, flot håndværk, traditionelle historiefortællinger og farverige optrædener. Forskellige etniske grupper som Inupiaq, Yupik, Athabaskan, Aleut, og mange andre, giver centret en dyb god forståelse for deres traditioner, sprog, kunst og dagligdag.

Du kan vandre gennem rekonstruerede landsbyer ved Tiulana-søen og komme tæt på medlemmer af de oprindelige samfund, som stolt deler deres viden og historier. Fra smukt udskårne totempæle til kajakbygning, giver centret også en god indsigt i de forskellige samfunds unikke livsstil og dybe forbindelse til naturen.

Et af centerets højdepunkter er den imponerende teateroplevelse, der præsenterer traditionelle danser, sange og fortællinger på bedste vis – det er meget medrivende.

Du kan slutte besøget af i cafeen med lokale produkter og souvenirbutikken med smykker og kunst fra Alaska Native-kunstnere.

Kort

Vis på kort