Antelope Canyon

Farvenuancer du aldrig har set

Antelope Canyon er en vanvittig imponerende oplevelse. De smukke lys finder vej gennem sprækker og huller i klipperne og reflekteres i en eksplosion af farvenuancer, du aldrig har set. Det er klippernes snoede former og forskellige overflader, der får lyset til at spille på en enestående måde. Klippernes unikke former er dannet gennem årtusinder, når voldsomme regnbyger, har dannet kraftige ”flashfloods” og skåret sig ind i sandstensklipperne.

Guidede fototure - så får du de bedste motiver

Antelope Canyon ligger så afsides i Navajo-reservatet i det nordlige Arizona, hvor det kræver en 4-hjulstrækker at komme til.  Det er kun muligt at besøge stedet på en guidet tur med de lokale Navajo indianere, da regnskyl stadig kan danne de livsfarlige ”flashfloods”, der flår alt med sig. De fleste ture udgår fra Page, hvorfra I køres i åbne 4-hjulstrækkere til Antelope Canyon.

Inspiration

Det bedste tidspunkt er midt på dagen

Det bedste tidspunkt at besøge Antelope Canyon, er midt på dagen, hvor solen står højst på himlen og får de bedste farver frem. Hvis du er interesseret i de bedste billeder, så bør du vælge fototuren, hvor du får mere tid og gode tips til de allerbedste motiver.

Bestil billetter til Antelope Canyon i god tid

De seneste år er Antelope Canyon blevet så kendt, at du skal være forberedt på mange turister. Det er også en god ide at bestille billetterne på forhånd, hvis du vil være sikker på en plads midt på dagen.


"Jeg vil anbefale kløften som et stop mellem Bryce/Zion og Grand Canyon - eller Bryce/Zion og Monument Valley. Du kan også tage en sejltur på Lake Powell og se klipperne fra søen, men det er nu ikke det samme som at komme derind. "

- Birgitte, Produktchef


Kort

Vis på kort