Barrierøerne Outer Banks

Her er tempoet sat i tomgang

Outer Banks er stedet hvor du kan nyde den afslappende livsstil. Tempoet er sat i tomgang i de små kystbyer langs den ca. 200 km lange kyststrækning med indbydende sandstrande og høje sandklitter. Det er en fornøjelse at køre på øerne – der er kun én vej, så det er umuligt af fare vild. Giv dig tid til at stoppe i de små kystbyer og fiskerlandsbyer, der har hvert deres særpræg med lokale restauranter, barer og hyggelige strandbutikker. Nyd strandluften og sollyset mens du tager en frokostpause eller gå ”all-inn” og find et godt sted at overnatte, så bliver oplevelsen endnu større.

Barrierøerne der beskytter North Carolinas fastland mod vejrgudernes rasen, gemmer på overraskende historie. Det var her at brødrene Wright lettede i deres motordrevne fly d. 17. december 1903, som de første i verden. Strandene i det nordlige Outer Banks husede også den første amerikanske koloni.

Graveyard of the Atlantic Museum

Museet fokuserer på den maritime historie og de mange skibsvrag ved Outer Banks. Det et interessant museum med flotte udstillinger og plancher, der fortæller om de mange genstande. Museet ligger i den sydligste del af Outer Banks.

Kort

Vis på kort

Oplev Sydstaterne - Skab din egen historie