Beartooth Highway i Montana

På toppen af det vilde vest

Beartooth kan bedst oversættes til savtakker, og der er i den grad ”takker” og hårnålesving på Beartooth Highway/U.S. 212, der går fra Montana ind mod Yellowstone i en nordøstlig/sydvestlig retning. Oplev et festfyrværkeri af smukke udsigter, bjergtoppe, vandfald, skove og et eksotisk dyreliv, når I svinger bilen af sted på toppen af det vilde vest.

USAs vildeste vildmarker

Midtvestens kunstneriske bjerge besidder en særlig rå skønhed, der ikke kan andet end at kickstarte eventyrlysten. Beartooth Highway, der svinger sig fra Red Lodge gennem vildmarken til Cooke City og én af de mest imponerende nationalparker, Yellowstone, er i sandhed et eventyr. Med sneklædte Absaroka og Beartooth Mountains i horisonten går turen over barske tundraer og alpine plateauer pyntet med gletsjer-søer. I The Clarks Fork Valley bliver I belønnet med en mageløs udsigt til den sylespidse Pilot Peak og vilde kaskader af iskoldt bjergvand, der bruser ned ad stenfyldte, skovklædte bjergsider i zigzag-floder og vandfald.

inspiration

bliv inspireret til eventyr

Området er spektakulært set fra bilruden, men det er en speciel oplevelse at mærke den kolde bjergluft strejfe ansigtet, når I står midt i den vilde natur. Begiv jer ud på vandretur, hvor I måske kommer tæt på det vilde vestens vilde skabninger, som bjerggeder, elge, murmeldyr, sortbjørne, grizzlybjørne og ulve, eller få den ægte cowboy-oplevelse og indtage området på hesteryg. Historier om håbefulde guldgravere, indianere og det Vilde Vestens storhedstid lurer rundt om hvert hjørne i gamle minebyer. Her oplever I Midtvesten i al sin pragt.

Længde: 110 km
bemærk: Beartooth Highway er oftest åben fra slutningen af maj til midt oktober.


"drej af på chief joseph scenic highway små 30 km fra Cooke City og hør historien om den legendariske Buffalo Bill og det vilde vesten på Buffalo Bill Historical center i Cody"

- Jesper Ewald, USA-specialist og salgschef


 

Kort

Vis på kort