Broadway i New York

Pulserende teater- og musicals

Der venter en verden af fantastiske oplevelser blot et stenkast fra Times Squares overvældende farvespektakel. Broadways og Teaterdistriktets pulserende teater- og musicalscene byder på et imponerende repertoire af klassikere og moderne opsætninger, der vil sætte kulør på jeres aften i New York City.

Bestil hjemmefra

Det er oplagt at inkludere en musical på Broadway når du besøger New York City - og der er masser at vælge mellem. Lad dig opsluge af teatrets gyldne og fløjlsrøde verden og nyd de storslåede forestillinger på Teaterdistriktets mange scener. Her vil musik, dans og drama i særklasse gøre jeres aften i New York intet mindre end magisk.

Men husk at bestille billetter hjemmefra, hvis du går efter en bestemt forestilling. Ellers risikerer du, at netop den forestilling som du ønsker at overvære, er udsolgt. Og du skal ikke forvente, at kunne få billetter, når du først er i New York. Nogle forestillinger er udsolgt flere dage i forvejen. Er du derimod fleksibel med hensyn til forestillingen, så kan du på dagen købe billetter til nedsat pris gennem TKTS-boderne på Time Square og nær Lincoln Center. 

Kort

Vis på kort