Canterbury Shaker Village

Et levende museum i New Hampshire

Museet ligger på et 700 hektar stort område, ca. 20 km nord for New Hampshires hovedstad, Concorde og midt New Englands smukke omgivelser med bløde bakker, skov og marker. Museet har mere end 30 exceptionelt smukt velbevarede bygninger, du kan besøge på egen hånd eller med guide. Der vises dagligt traditionelt håndværk og der arrangeres jævnligt forskellige arrangementer som Canterbury kunst festival, klassisk bilshow, spøgelsesture og julehøjtideligheder.

200 års historie

Det er en fornøjelse at slentre rundt i området, kigge ind i husene og se hvordan de Shakerne levede. Der er også et netværk af naturstier – en fører dig til det historiske pumpehus og ned til en lille dam. Canterbury Shaker Village formål er at bevare og fortælle om Shakernes religiøse samfunds mere end 200-års historie i New England. I det 19. århundrede toppede tilhænger-tallet med omkring 6.000 - i dag betragtes det så godt som uddød.

Kommer du ved frokosttid, kan du nyde den i The Café at Horse Barn og købe lokalt producerede håndværk i den lille butik.

Kort

Vis på kort