Charleston, South Carolina

Oplev den historiske stemning i den elegante by

Charleston blev grundlagt tilbage i 1670, og når du besøger byen, vil du se, at den har formået at bevare sin smukke, gamle bygninger og historiske stemning. Slentrer du ned ad strandpromenaden under de høje palmer, kan du se store sydstatspalæer ligge side om side. I Charleston venter også lækre restauranter og fine shoppingmuligheder i den mere mondæne ende af skalaen. Stemningen og arkitekturen er nærmest europæisk tilsat et stænk af Caribien, og husenes karakteristiske smedejernsbalkoner er udført af slaver fra Barbados. Klimaet hører til i den caribiske afdeling med varme og blide briser.

Se byen fra en hestevogn

En fantastisk måde at opleve Charleston på er en guidet tur med hestevogn, hvor du på en let måde kommer rundt og oplever byens mange specielle huse, der ligger tæt i de smalle gader. Et af de mere karakteristiske steder er krydset ved Meeting Street og Broad Street, hvor byens rådhus, retsbygningen, posthuset og St. Michals Kirke ligger på hvert sit hjørne og danner krydset ”Four Corners of the Law”. Også et udpluk af byens mange kirker, der har givet Charleston kælenavnet ”Den hellige by”, ser du på turen.

Inspiration

I hjertet af det historiske Charleston

Battery og White Point Gardens er ”must sees”, når du besøger Charleston. Gå rundt blandt kanoner, der under borgerkrigen blev brugt til at forsvare byen, og Civil War Memorials, mens du har et fantastisk vue over havnen og Fort Sumter, som er fortet, hvor de første skud i Den amerikanske borgerkrig blev affyret. Lidt uden for Charleston ligger en anden fantastisk park, Magnolia Plantation and Gardens, den ældste offentlige park i USA, der slog dørene op for publikum i 1870. Her er der tusindvis af smukke blomster og planter, inklusive mange arter af camellia og azalea i historiske omgivelser.


"Besøg Boone Hall Plantation nær Charleston, der er en af USA's mest fotograferede bygninger - og med god grund. Det er et ufatteligt smukt område, og alléen med de mange egetræer har givet inspiration til ”Borte med Blæsten”."

- Birgitte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort