Coconut Point Park på Melbourne Beach

Park til beskyttelse af truede havskildpadder

Coconut Point Park på Melbourne Beach er ikke kun en smuk stranddestination, men også et vigtigt område for bevarelsen af havskildpadder. Parken spiller nemlig en vigtig rolle i beskyttelsen af truede havskildpaddearter. Parkens kystlinje udgør det perfekte naturlige redested for havskildpadder, og lokale bevaringsindsatser har arbejdet hårdt på at sikre, at rederne er beskyttet mod forstyrrelser.

Der er et omfattende havskildpaddeovervågnings- og bevarelsesprogram, og som besøgende opfordres du til at være respektfuld og følge retningslinjer for at beskytte disse sårbare dyr. Når du udforsker Coconut Point Park, er det ikke ualmindeligt at se skilte, der minder besøgende om at respektere skildpadderederne og deres naturlige habitat.

Coconut Point Park tilbyder også gode faciliteter såsom picnicområder, toiletter og udendørs brusere, hvilket gør det til et praktisk og behageligt sted for en dag med sjov og afslapning. Udsigtsplatformene giver dig også mulighed for at se havet og legesyge delfiner og sjældne fuglearter.

Coconut Point Park på Melbourne Beach ligger ca. 125 kilometer sydøst for Orlando.

kort

Vis på kort