Dollywood, Tennessee

En forlystelsespark for hele familien

Er du på kør-selv-ferie gennem Tennessee, så må du ikke snyde dig selv for en tur i Dollywood. Det er country-dronningen Dolly Parton, der står bag den super hyggelige forlystelsespark i byen Pigeon Forge, Tennessee.

En forlystelsespark for hele familien

Slip dit indre legebarn løs og tag hele familien med til Dollywood. Den stemningsfyldte forlystelsespark i ”Smoky Mountains”-stil lokker med masser af country- western-underholdning, vilde forlystelser, lokale kunsthåndværkere der viser glaspustning og smedning og ikke mindst utallige koncerter i alle genre, hvor selveste Dolly Parton også optræder. Det storslåede Dixie Stamped Dinner Attraction er også en oplevelse ud over det sædvanlige, der er en fortælling om Dollys egen familiehistorie. Et vildt flot show med mere end 30 heste, stunts og specialeffekter i takt til musikken.

Inspiration

Dollywood består af 2 parker

Dollywood Theme Park har masser af forlystelser fra diverse rutsjebaner til et vaskeægte damplokomotiv, der kører 8 km gennem smuk natur til foden af Great Smokey Mountains. Dollywood's Splash Country er en kæmpe vandpark med vandrutsjebaner, der kan tilfredsstille selv de største adrenalinjunkies. Det er et perfekt sted for familien - specielt i de varme sommermåneder i Tennessee.
Dollywood er også vært for nogle af sydens største festivaller og der er konstant skiftende aktiviteter og temaer, der følger årstiderne.

Dollywood ligger ca. 50 km sydvest for byen Knoxville og ca. 20 km nord for Great Smokey Mountains i Tennessee.

Kort

Vis på kort