Sydstatscharme for livsnydere

9 dages Unikt kør-selv-forslag i USA's sydstater

En unik kør-selv-ferie i de amerikanske sydstater fra Charleston i nord til Orlando i syd. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Floridas flotte kyststrækning.

Fra 18.263 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 9 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Afrejse:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
680 km

5.742 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Charleston lufthavn - by, South Carolina
Dag 2: Ophold i Charleston
Dag 3: Charleston - Savannah, Georgia (175 km)
Dag 4: Ophold i Savannah
Dag 5: Savannah - Amelia Island, Florida (207 km)
Dag 6: Ophold på Amelia Island
Dag 7: Amelia Island - St. Augustine, Florida (94 km)
Dag 8: Ophold i St. Augustine
Dag 9: St. Augustine - Orlando lufthavn, Florida (203 km)

Charleston, South Carolina

Charleston er en arkitektonisk perle med store, imponerende palæer, lækre restauranter og gode shoppingmuligheder i den lidt mere mondæne ende af skalaen, og så har Charleston en fantastisk strandpromenade, hvor I kan se store sydstatspalæer ligge side om side. En fantastisk måde at opleve byen på er en guidet tur med hestevogn. På en let og ubesværet måde kommer I rundt og ser et udpluk af byens mange seværdige huse, gader og stræder. 

I bor på John Rutledge House Inn, der har særstatus blandt byens historiske inns på grund af dens spændende John Rutledge House Inn historie, hvor utallige patrioter, statsmænd og præsidenter har sat deres fødder i sidste halvdel af 1700-tallet og drøftet Amerikas fremtid. En perle uden lige.

John Rutledge var en amerikansk statsmand og dommer og en af 55 underskrivere af "The Constitution of the United States of America", Amerikas grundlov. I 1763 opførte han, hvad der i dag er John Rutledge House Inn, udsøgt og nænsomt restaureret og blot en af de 15 tilbageværende boliger, der tilhørte underskriverne af den amerikanske forfatning. Beliggenheden er også i top, i hjertet af det historiske distrikt, tæt på det kendte område "South of Broad", antikvitetsforretninger, museer, den historiske havn og mange andre attraktioner. Hele området emmer af levende historie og er oplagt for alle, der interesserer sig for Amerikas fortid.

 • 19 klassiske, luksuriøst og individuelt indrettede værelser og suiter.
 • Daglig udvidet continental breakfast og lune retter. Serveres enten på værelset, i gårdhaven eller Signers Ballroom, hvor mange tidligere statsmænd mødtes.
 • Spaservice og trådløst internet.
 • Mulighed for udsøgte middage på den anerkendte restaurant "Circa 1886" i nærheden.
 • Eftermiddagste og forfriskninger, portvin, sherry og brandy til aftenkaffen i Signers Ballroom.

Savannah, Georgia

Fra en perle til en anden, Savannah i Georgia. En smuk, smuk by med store, brede boulevarder, grønne parker og ikke mindst store sydstatspalæer, der aftvinger respekt. I Savannahs gamle centrum, hvor der er omkring hundrede huse fra før Den Amerikanske Borgerkrig, er masser af amerikanske film optaget, bl.a. episoden med den berømte bænk på Chippewa Square, hvor Forrest Gump fortæller sin historie. Og er I til shopping, har Savannah et hyggeligt område ved havnen, hvor der også bydes på alt godt fra havet.

I bor på den romantiske og smukke Azalea Inn and Gardens, der er indbegrebet af ægte sydstatsidyl og gæstfrihed og ligger ideelt placeret i Savannah Historic District - blot få minutters gang fra den skønne Forsyth Park, byens "Central Park". Og så er den i sig selv en oase i byen.

Forkælelse og luksus er nøgleordene, når man gæster Azalea Inn and Gardens. Værtsparret Teresa og Michael Jacobson står selv i spidsen, når der skal kræses om gæsterne med pragtfulde middage, aftenhygge med gode vine og masser af gode tips og forslag til at opleve det historiske Savannah. Også den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at tilbringe tid med en god bog eller bare slappe af efter dagens oplevelser. Haven er desuden anerkendt af NOGS Tour of Hidden Gardens og producerer mange af de lækre råvarer, der bruges til aftenens middag.

 • 10 luksuriøst indrettede værelser. Flere har kamin og balkoner eller jet-air-badekar og verandaer.
 • Større Cottage Garden House for længere ophold.
 • Overdådig, varm Southern breakfast hver morgen med bl.a. Sweet Georgia Shrimp serveret til Georgia Grits, Spiced Apple og Pear French Toast med lokale frugter.
 • Vin og hjemmelavede forretter til middagen.
 • Sherry og frisklavede desserter til at runde aftenen af på.

Amelia Island, Florida

Leder I efter et roligt og afslappende tilflugtssted, så er Amelia Island stedet. Her findes både smukke sandstrande og uspoleret vildmark på den lille ø. Nyd naturen og freden, mens I ser ud over havet, hvor I kan være heldige at få et glimt af et par legende delfiner eller en hval, der krummer ryg og løfter sin hale over vandet, inden den igen forsvinder ud af syne.

I bor på Elizabeth Pointe Lodge, der ligger i det nordvestlige hjørne af Florida, tæt ved den historiske by Fernandina, på grænsen til Georgia, og er et særdeles flot strandhus fra 1890 opført i den klassiske og velkendte charmerende New England-stil og som taget ud af strandbilledet ved Hyannis.  

Stedet er indbegrebet af ro og afslapning med en placering lige ud til den smukke, hvide sandstrand med de hyggelige klitter, men med kun kort afstand til flere nærliggende byer med spændende butikker er det også oplagt at leje cykler og udforske området på en måde, man ikke kan gøre i bil.

 • 25 dejlige og rummelige værelser med stort spabadekar
 • Morgenbuffet i "Sunrise Room" eller på verandaen med den skønne udsigt over havet
 • Daglig vinsmagning med hors d'oeuvres
 • Privat strand med strandstole, håndklæder og parasoller
 • Mulighed for at arrangere golf, ridning, tennis sejlads o.m.m.

St. Augustine, Florida

St. Augustine er en hyggelig by med en lang historie bag sig. Den lille by ved Atlanterhavskysten var den første permanente europæiske bosættelse i USA. Ud over de smalle, brostensbelagte gader med de gamle byhuse, kan I også besøge byens fort, Castillo de San Marcos, der er komplet med voldgrav, kanoner og det hele. Måske vil I en tur op i St. Augustine Lighthouse and Museum, hvor I efter at have tilbagelagt de 219 trin til toppen, står over for en imponerende panoramaudsigt over byen og strandene?

I bor på St. Francis Inn, en historisk inn, der ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende.

Her er gæsteværelser med antikviteter, balkoner med gyngestole og gynger, kaminer og whirlpools, der alle bidrager til en afslappet atmosfære. Her er desuden en dejlig swimmingpool, mulighed for at låne cykler, internet, privat parkering, tilbud om massage, gavekurve, picnickurve, blomster, champagne og meget mere (ekstra betaling). De tropiske omgivelser indbyder til en lang række udendørs aktiviteter, sightseeing, historiske besøg, kulturelle begivenheder o.m.m. Kun fantasien sætter grænser.

 • 17 værelser og suiter af varierende størrelse og indretning med eget bad, internet og tv – enkelte med kamin, whirlpool, mp3/iPod-forbindelse og køleskab.
 • Ægte hjemmelavet sydstats gourmetmorgenmad, der enten kan nydes på værelset, i spisestuen, på den private balkon eller i den hyggelige gårdhave.
 • Brunch i weekender og på helligdage.
 • Drikkevarer til "social hours", lækkerier om aftenen og hjemmelavede kager hele dagen.

 

Hjemrejse fra Orlando, Florida

Turen slutter med en køretur til Orlando. Undervejs har I mulighed for at stoppe i Silver Springs State Park nær Silver River, der er blandt verdens største formation af kilder med artesisk vand (grundvand under tryk). Her kan I komme ud at sejle med både med glasbunde og se det spændende liv, der udfolder sig op til 25 m under overfladen. En anden rute er turen via Daytona Beach, der ligger ude ved kysten, og endelig er der også mulighed for at besøge Kennedy Space Center.

I Orlando er det blevet tid til at aflevere bilen og flyve hjem til Danmark. Men I kan naturligvis også vælge at rejse videre ud på andre eventyr.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

 

Fra 18.263 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Charleston / Orlando-Kastrup/Billund
 • 8 dages billeje af cabriolet inkl. forsikring
 • 8 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage


Prisen inkluderer ikke

 • Gebyr for envejsleje af bil, ca. 100 USD + afgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge opholdet med et par dage på Amelia Island eller fortsætte ned ad Floridas kyst til Miami.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011