Epcot i Orlando

Epcot - en af de mest besøgte Disneyparker i Orlando

Epcot er faktisk den mest besøgte Disneypark efter Magic Kingdom. Den er for alle aldre en sikker garanti for en masse minder fra jeres rejse til Orlando. Epcot bygger på nogle af Walt Disney’s oprindelige tanker bag etableringen af Disney i Florida og kan bedst beskrives som en permanent verdensudstilling, der fejrer den menneskelige præstation gennem teknologisk innovation og international kultur. Den gør det via vildt facinerende forlystelser og udstillinger.

Et smugkig ind i fremtiden

Der er masser at se i Epcot, så du kan nemt sætte en dag af til besøget. Parken er opdelt i to afdelinger. I den ene afdeling får du et smugkig ind i fremtiden i en række super spændende udstillinger, mens parkens anden afdeling er en rundrejse til 11 forskellige lande i verden fra Kina, Japan og Marocco til Tyskland, Storbritannien og Skandinavien, hvor I kan opleve landenes kultur og særpræg.

Nogle af højdepunkterne i Epcot er forlystelserne Soarin', Test Track, Mission: SPACE, The Seas with Nemo og ikke mindst parkens varetegn Spaceship Earth. Denne enorme kugle er 50 meter høj og rummer attraktionen Dark Ride, der er en 15 minutters tur, hvor du oplever hvordan udviklingen af kommunikation gennem tiderne, har bidraget til at skabe fremtiden et skridt ad gangen.

En dag i Epcot afsluttes med et gigantisk show, du ikke må gå glip af. Reflections of Earth fortæller om jordens fødsel fra Big Bang via fyrværkeri, laserlys, neonlys, springvand og musik. Et show der giver kuldegysninger og får hårene til at rejse sig. Det bedste sted at overvære showet fra, er verandaen ved spisestedet La Cantina de San Angel, hvor du kan tage en snack eller noget at drikke mens du venter. Kom i god tid da pladserne hurtigt bliver optaget.

Kort

Vis på kort