Flight 93 National Memorial i Pennsylvania

Lad følelserne få frit spil

Flight 93 National Memorial får virkelig følelserne frem ligesom det mere kendte 9/11 memorial i New York. Dette monument fortæller historien om de 40 passagerer og besætningsmedlemmer på United Airlines Flight 93, der tog kampen op mod terroristerne og forhindrede det planlagte angreb på Pentagon, United States Capitol eller selve USA´s hovedstad, Washington D.C. Disse 40 store helte der gav det ultimative offer – deres liv, har fået et permanent mindesmærke i Pennsylvania. Det ligger ca. 100 km sydøst for Pittsburgh.

Monumentet består af besøgscenteret, Memorial Grove og Mamorial Plaza. Selve besøgscenteret ligger på en bakke med udsigt over selve ulykkesstedet og har en permanent udstilling om Flight 93 og undersøgelserne efter styrtet. Den kridhvide marmormur med navnene på de 40 passagerer og besætningen, er kulminationen på mindelunden, der er deres sidste hvilested.

Tower of the Voices

Det 93 fod høje tårn, der står på en smuk blomstereng, er ét stort instrument med 40 vindklokker, der skal repræsentere en stemme for hver af de 40 ombord på Flight 93.

Kort

Vis på kort