Franconia Notch State Park i New Hampshire

Tag kabelbanen til toppen af Cannon Mountain

Midt i White Mountain National Forest ligger Franconia Notch State Park og lokker med masser af spændende friluftsaktiviteter og store naturoplevelser. Det største trækplaster er nok kabelbanen Cannon Mountain Aerial Tramway, der hurtigt bringer dig ca. 660 meter op til toppen af bjerget i ca. 1.250 meters højde. Selve turen giver dig de mest spektakulære panoramaudsigter over storslåede bjerglandskaber, smukke søer og store skovområder. Når du ankommer til toppen er der et observationsdæk, cafeteria, toiletter og du kan begive dig ud på nogle af vandrestierne.

Når du kommer til toppen af bjerget, vil du have mulighed for at udforske området. Der er flere vandrestier, der fører dig gennem naturskønne områder og til fantastiske udsigtspunkter. Du kan også slappe af på toppen og tage indtrykkene ind, mens du nyder den friske bjergluft og den storslåede udsigt.

Selve Franconia Notch er et enestående bjergpas som Interstate 93 snor sig gennem 13 kilometer mellem Kinsman- og Franconia-bjergkæderne. Sørg for at stoppe for en svømmetur i Echo Lake eller fiske i Profile Lake. Du kan også cykel på Recreational Trail eller snøre vandreskoene og gå på Appalachian Trail. Tidligere kunne du opleve Old Man of the Mountain – en kendt klippeformation, der mindede om en profil gammel mands profil. Den kollapsede i 2003 og blev erstattet at et en plads med granitbelægning og et monument, hvor flere stålprofiler peger mod klippen, hvor profilen var.

Kort

Vis på kort