Georgia Aquarium i Atlanta

Fantastiske skabninger

Georgia Aquarium i Atlanta er et af verdens største med ca. 38.000 m³ eller 38 millioner liter vand fordelt på flere akvarier. Her kan du få øjekontakt med tusindvis af farverige fisk og komme helt tæt på hvalhajer, kæmpe rokker (manta rays) og de særprægede hvidhvaler (Beluga whales).

Temaer fra hele verden

Akvariet har 7 udstillinger med hver sit tema fra livet i nordamerikanske floder, Pier 225 med californiske søløver, et koralrev med tusindvis af tropiske fisk til livet i polarhavene. Det er ikke mindre end fascinerende at se de mange forskellige skabninger i alle størrelser og farver. Gå heller ikke glip af 4D biografen, der er en af verdens mest avancerede. Den er med i billetprisen og du skal ikke reserverer plads på forhånd.

Vidste du? Hvidhvalens hoved er fleksibelt, så den kan ændre ansigtsudtryk og så skulle den i følge californiske forskere kunne efterligne menneskelig tale.

Georgia Aquarium er åbent 365 dage om året. Det ligger i downtown Atlanta lige nord for Centennial Olympic Park i forbindelse med World of Coca Cola museet.

Kort

Vis på kort