Glacier - Under The Canvas

Glamping tæt på Glacier National Park

Vi kan kun anbefale denne enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen. Overnat i den luksuriøse teltcamp tæt på Glacier National Park. I befinder jer blot 11 km fra den imponerende nationalpark i Montana, hvor bjergtoppene når himlen, vandfaldene skærer dybt i klipperne og dyrelivet bevæger sig aldeles upåvirket rundt i de ganske unikke omgivelser. Efter en dag med eventyr og oplevelser i parken venter en aften under teltdugen, og I kan se frem til afslapning med stil.

De lækre telte, med eller uden privat badeværelse, har store bløde senge og er den perfekte kombination af god komfort og naturtæt beliggenhed. Udenfor venter den imponerende natur og området indbyder til masser af udendørsaktiviteter fx kajak- og kanosejlads, river-rafting og ridning.  

Medbing: Lommelygte, vandresko, kamera og selvfølgelig eventyrlysten.

Rejseperiode: 
Juni - september

Standard: 
Safari-telt med dobbeltseng og delebad,
Safari-telt med 3 enkeltsenge og delebad,
Deluxe-telt med dobbeltseng og privat bad,
Suite-telt med dobbeltseng, sovesofa og privat bad.

Bemærk:
Det er muligt at bestille morgenmad og frokost i lejren, og om aftenen kan I benytte en af campens grill og få leveret råvarerne ved teltet, hvis I ønsker selv at stå for aftensmaden. Alternativt kan I køre til en af de nærliggende byer West Glacier eller Whitefish, hvor der ligger restauranter.

Der er døgnbemandet reception på glampingpladsen.

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Vis på kort