National Bison Range i Montana

Kom tæt på den amerikanske bison

Her får du chancen for at komme helt tæt på den amerikanske bison. National Bison Range ligger ca. 160 km syd for Glacier National Park, så her kan du få 2 af Montanas absolutte højdepunkter med på din kør-selv-ferie gennem Montana. Område blev etableret af Theodore Rosevelt i 1908, som beskyttelseszone for den amerikanske bison, der på det tidspunkt var næsten uddød. I dag lever der ca. 350 bisoner i området, som Bison Range gør alt for at bevare, så der også fremover lever en sund og rask flok, som vi kan nyde synet af.

Inspiration

Få en god start i besøgscenteret

Vil du have den fulde oplevelse af området, bør du starte med besøgscenteret i National Bison Range. Dygtige medarbejdere er ivrige efter at hjælpe dig med at få et godt besøg og kan hjælpe dig med information hvad der er blevet spottet i området, de bedste fotomuligheder og andre aktiviteter. Der er også en interessant udstilling om bevarelsen af den amerikanske bison og de lokale stammers historie er også dækket.


" Tip: I sommersæsonen har du de bedste chancer for at se bisoner langs de åbne græsarealer fra Red Sleep Mountain Drive og fra Highway 93 om vinteren. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev Rocky Mountains og Midtvesten - Skab din egen historie