Island of Hawaii

Natur, historie og romantik på Island of Hawaii

Aloha til ”Den store Ø”. Det er svært ikke at blive betaget af Island of Hawaii, der uden sammenligning er den største af de hawaiianske øer. Hawaii Volcanoes National Park er øens store trækplaster, hvor du kan se den flydende magma, der får parken til at vokse dag for dag. Her får du vitterlig øjnene op for naturens overvældende kræfter. Men der er meget mere...

Aktiv eller romantisk ferie på Island of Hawaii?

Naturen er bare helt unik fra det kølige højland Waimea, hvor Hawaiis cowboyer (painolo) holder til, det sorte sand ved Punaluu, frodige regnskove og ikke mindst strande i verdensklasse. Det betyder også, du kan kaste dig ud i en stribe af aktiviteter. Vandring, guidede ture på hest, udfordre de smukt beliggende golfbaner, snorkle, dykke og meget mere.

Du kan også lære noget om den hawaiianske kultur og historie i Kaloko-Honokōhau National Historical Park.

Er du taget til Hawaii for nogen romantiske dage… måske på bryllupsrejse? Der er flere romantiske og vildt luksuriøse hoteller og ressorts at vælge mellem. Du kan fx også overraske din bedre halvdel med en helikoptertur over vulkanområder med flydende lave, dybgrønne regnskove og frodige bjerge.

Inspiration

Udflugter på island of Hawaii

Ud over helikopterturen, der med garanti printer sig ind på nethinden, så har du meget andet at vælge mellem som fx.:

  • Guidede ture til Hawaii Volcanoes National Park
  • Bådture til seværdighederne langs Kona kysten.
  • Ø rundtur
  • Til toppen af Maunakea
  • Off-road eventyr med 6-hjulstrækker
  • Zipline fra træ til træ og mærk suset, når du flyver af sted gennem skoven

Kort

Vis på kort