Molokai

- The Friendly Island

Molokai er øde strande, ingen trafik og en overvældende smuk natur. Her værnes der om de hawaiiske traditioner, historie og ikke mindst naturen. Her blomstrer "aloha-ånden". Du finder fx ikke en bygning, der er højere end et palmetræ. Nogle af af øens højdepunkter er Halawa dalen, turen til Kalaupapa halvøen eller afslapning på den lange hvide sandstrand, Papohaku. Sørg for at kameraet har friske batterier, for det bliver rødglødende.

Inspiration

Værd at opleve på Molokai

  • Kalaupapa Nationale Historiske Park - tag på guidet tur på æselryg og rid ned ad spektakulære klipper, der med sit næsten 600 m fald ned i havet, hører blandt verdens højeste.
  • Kaunakakai er hovedbyen på Molokai. Du vil opleve en charmerende by, hvor tiden har stået stille. Ala Malma Avenue er byens hovedgade, hvor du kan lede forgæves efter mærkevareforretninger. Her dominerer de små lokale butikker. Kanemitsu bageriet er gadens samlingspunkt, med friskbagt varmt brød. Bestil deres løg- og oste brød – det ligger godt i maven.
  • Fra Kaunakakai kan du komme på sportsfiskeri og hvalsafari.
  • Molokai antikke fiskedamme – de går mere en 700 år tilbage og var en af Hawaiis største ingeniørmæssige bedrifter. Alii Fiskedam på sydkysten af Molokai er et fint eksempel.
  • Snorkling og dykning

Kort

Vis på kort