Jacob's Ladder Trail i Massachusetts

Kør gennem klassiske New England

Følger I den gamle U.S. 20 gennem det vestlige Massachusetts vest for storbyen Springfield, kan I se frem til et møde med karakteristiske klipper, store skove, søer og vandfald samt en landevej, der snor sig gennem det kuperede landskab, tilsat hyggelige småbyer med klassisk New England-charme.

inspiration

En tur med mange nuancer

Når den tætte skov omfavner jer med strålende grønne farver i sommervarmen eller efterårets dybe rødbrune og gule nuancer falder pulsen en smule og smilet bliver lidt lettere. Vejen snor sig gennem det kuperede Berkshires over fine broer og forbi smukke panoramaer. Uberørte naturområder, gamle landbrugsjorde, vådområder og flodland smelter sammen til et unikt landskab, og hvert sving er en invitation til nye oplevelser.

Giv jer tid til at komme tættere på naturen på vandre- eller bådture, bliv transporteret tilbage til en romantisk fortid i charmerende byer som Lee, Chester, Russell og Huntington med victoriansk arkitektur og en fin gammel jernbanestation fra 1840'erne, oplev verdensklasse danseteater og masser af lokal charme. Jacob's Ladder er en ubeskriveligt skøn scene for en kør-selv-ferie.

historisk bjergvej

Når I svinger bilen rundt ad de bugtende bjergveje følger I i fodsporene på de mange bilentusiaster, der har kørt ad Jacob's Ladder siden vejen åbnede i 1910 med stort spektakel og fanfare som USAs første automobilvej til at krydse en bjergkæde. Dengang åbnede de op for en verden af muligheder, og i dag giver ruten jer en verden af oplevelser.

Længde: 53 km

Billeje:
Lej en bil i Massachusetts

Kort

Vis på kort