Kystbyen Naples

De riges paradis kyst

Naples ligger lige ud til den mexicanske golf og er en af de byer i USA som huser flest millionærer. Dette reflekteres i byen som rummer en masse high-end mærkevare butikker, fancy restauranter og barer, samt laveste kriminalitetsrate i Florida. Sammen med Marco Island, som ligger lige syd for Naples, bliver området kaldt Paradise Coast, og de hvide pudder sandstrande og det azurblå hav, leder da også tankerne i denne retning. Lad børnene lege i det lavvandede hav, hvor de skal meget langt ud før det bliver dybt, mens I kan nyde det fine sand mellem jeres fødder.

Midt i Naples ligger 5th Avenue South, som er et miks mellem glamour, palmer, blomster og brede fortov. Gaden strækker sig fra den mexicanske golf i vest til Tamiami Trail i vest. Her findes et væld af eksklusive butikker med smukt dekorerede vinduespartier, fine restauranter og caféer. En anden kendt gade er 3rd Street South, som ligger i kort afstand fra molen. Her finder I de husene fra Old Naples og de farverige originale strand hytter.

Inspiration

Kultur oplevelser for hele familien

Naples by byder på flere kulturelle oplevelser som The Collier County Museum, som fortæller om Naples historie, samt kunst gallerier som primært holder til i Naples kunst distrikt, hvor I kan besøge de mange gallerier som udstiller alt fra skulpturer, billeder og malerier til smykker og keramik. Børnene skal selvfølgelig ikke snydes, så tag dem med til Calisano Chrildrens Museum of Naples, bedre kendt som C'mon, som er fyldt med interaktive oplevelser.

Ikke langt fra Naples ligger Everglades Nationalpark, hvor I kan komme helt tæt på alligatorer ved at tage på sejltur på sumpen i en airboat.

Kort

Vis på kort