Million Dollar Highway, Colorado

På kanten af colorado

Hovedvejen U.S. 550 fra Durango til Montrose i Colorado klynger sig med det yderste af asfalten til de lodrette klipper, som vejen er sprængt ind i. Udsigten er fantastisk, men chaufføren bør holde øjnene på vejen, da der ikke er plads til autoværn. Navnet referer til anlægsudgifterne.

inspiration

bjergvejens ukronede dronning

Det er ikke kun udsigten, der er uden sammenligning, som vil få hjertet til at banke lidt hurtigere her på Million Dollar Highway. Her kører I på kanten af klippesiden med frit udsyn ned i den smukke dal helt uden autoværn, men til gengæld belønnes I af en køreoplevelse for livet. Million Dollar Highway, der går mellem Silverton til Ouray, er nok den mest spektakulære del af San Juan Skyway, og hvert sving åbenbarer et nyt vidunderligt vue over det bjergrige område. 

Hot springs and local dining

Begynder I jeres rejse fra Silverton bliver scenen for jeres køretur hurtigt sat. Denne finurlige historisk by bringer tankerne hen på westernbyerne med saloons, diligencer og charmerende butikker, og lader i skægget gro til en fin moustache kan I blive foreviget på væggen i Handlebars, hvor adskillige skæggende mænd og kvinder pryder væggen. Byen Ouray er også en charmerende bjergby, hvor finder I masser af sjove lokale butikker og hyggelige restauranter. Det helt store trækplaster her er dog Ouray Hot Springs, hvor I kan marinere ømme muskler i de varme kilder og puste ud oven på den adrenalinfremkaldende køretur med udsigt til de skovklædte bjerge.

Følg Million Dollar Highway på ægte Midtvest-eventyr. 

Længde: 172 km.

Kør-selv-forslag:
Yellowstone & the Rockies
Parks of the Midwest
Northern Peaks

Billeje:
Lej en bil i Colorado

Kort

Vis på kort