Million Dollar Highway i Colorado

På kanten af klippen

Hovedvejen US 550 fra Durango til Montrose i Colorado klynger sig med det yderste af asfalten til de lodrette klipper, som vejen er sprængt ind i. Udsigten er fantastisk og chaufføren må virkelig anstrenge sig for ikke at kaste lange blikke efter de storslåede bjerglandskaber. Øjnene bør holdes på vejen, da der ikke er plads til autoværn langs de snoede veje. Million Dollar Highway er en prisværdig oplevelse på kør-selv-ferien i Colorado.

Bjergvejens ukronede dronning

Det er ikke kun udsigten, der er uden sammenligning, og som vil få hjertet til at banke lidt hurtigere her på Million Dollar Highway. Her kører I på kanten af klippesiden med frit udsyn ned i den smukke dal. Det er en køreoplevelse for livet. Million Dollar Highway, der går mellem Silverton til Ouray, er nok den mest spektakulære del af San Juan Skyway, og hvert sving åbenbarer et nyt vidunderligt vue over det bjergrige område.

Vejens navn "Million Dollar Highway" henviser egentlig til anlægsomkostningerne, men man skulle tro, at det gik på den bjergtagende udsigt, der mindst er en million værd.

Inspiration

Hot springs and local dining

Begynder I jeres rejse fra Silverton bliver scenen for jeres køretur hurtigt sat. Denne finurlige historiske by leder tankerne hen på westernbyerne med saloons, diligencer og charmerende butikker. I bjergbyen Ouray finder I masser af sjove lokale butikker og hyggelige restauranter. Det helt store trækplaster her er dog Ouray Hot Springs, hvor I kan marinere ømme muskler i de varme kilder og puste ud oven på den adrenalinfremkaldende køretur med udsigt til de skovklædte bjerge.Følg Million Dollar Highway på et ægte kør-selv-eventyr.


"Lader I skægget gro til en fin moustache, kan I blive foreviget på væggen i restauranten Handlebars, hvor adskillige skæggede mænd - og kvinder - pryder væggen."

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort