Mohawk Towpath Byway i New York State

Industriel revolution og frodig natur

Følg Mohawk-floden, den eneste vandvej på tværs af Appalachian Mountains, gennem den centrale del af New York State. Forlængelsen vestpå er den berømte Lake Erie Canal, den menneskeskabte kanal, hvor heste tidligere trak skibe gennem kanalens sluser. Her får i historiske byer, frodig natur og lækre skove fordelt på godt 40 km.

Inspiration

En rejse gennem Mohawk-flodens historie

Følg den historiske rute langs Erie Canal og Mohawk-floden mellem Schenectady og Waterford/Cohoes i staten New York. Her vil I få et spændende indblik i de mange små samfund, der har udviklet sig langs floden og den rolle, floden spillede for bebyggelsen mod vest og den industrielle revolution. I dag har de mange småbyer gjort en stor indsats for at bevare deres historiske ophav, så jeres rejse vil byde på mange spændende oplevelser og møder med lokalsamfundet.

Nyd fx synet af de mange historiske bygninger i byen Cohoes og besøg Cohoes Falls, der er en af rutens absolutte hovedattraktioner. Tag nogle lange pauser og nyd de smukke naturområder og reservater langs floden, og måske skal I bytte bilen ud med cykel, kano eller kajak og opleve området og stilheden i et lidt langsommere tempo. Kører I gennem det historierige NIskayuna-område, så und jer selv at stoppe op og få nogle af de mange fortællinger om indianere og nybyggere. Her venter masser af spændende timer langs Mohawk Towpath Byway

Længde:
26 miles el. 41 km.

Kort

Vis på kort