Natchez, Mississippi

Lille sydstatsby - masser af charme

Natchez er en lille sydstats by med masser af charme, historie og en bymidte med mange små specialbutikker. De mange pragtfulde palæer vidner om Natches storhedstid i midten af 1800-tallet, hvor plantageejerne tjente formuer på handel med bomuld. Faktisk har Natchez i dag den største koncentration af herskabelige huse fra tiden før Borgerkrigen, da byen stort set kom uskadt gennem krigen.

Fortidens flotte palæer

Byens imponerende antebellum-hjem og storslåede sydstatspalæer er en af de helt store oplevelser i Natchez. Når I træder ind ad døren til de klassiske sale og ser de store verandaer med søjler, føler I jer sat tilbage til Scarletts tid. Besøg fx det unikke palæ Longwood med sit kuplede tag, det overdådige og klassiske hvide Dunleith, der emmer langt væk af luksus og sydstatscharme, eller det historisk interessante Melrose. De fleste steder tilbyder rundvisninger.

Inspiration

Dyk ned i Natchez' spændende historie

Som så mange amerikanske byer er Natchez et rent kludetæppe af kulturelle indflydelser som spansk, afrikansk, britisk og fransk, hvilket stadig ses overalt i byen i dag. Besøg fx Grand Village of the Natchez Indians, Natchez historic cemetery, Natchez National Historical Park eller African American History & Culture Museum for at se alle byens nuancer.

Kort

Vis på kort

Mette - rejsespecialist i Lyngby

Er i på kør-selv-ferie, så følg bluesmusikkens historie på The Great River Road, U.S. 61, langs Mississippi eller kør af den naturskønne Natchez Trace Parkway

Oplev Sydstaterne - skab din egen historie