New Englands måske bedste donut

Den finder du på Furnace Brook Winery i the Berkshires

Er du i USA, så skal du selvfølgelig have donuts. Den søde dessertbolle med det karakteristiske hul i midten er en amerikansk favorit og findes i alverdens farver og smagsvarianter. Men én af de allerbedste donuts i New England, hvis du spørger os, finder du omkring tre timer vest for Boston på Furnace Brook Winery i the Berkshires, Massachusetts. Egentlig kommer de fleste forbi for at smage på gårdens vin, cider og sirup. Men deres apple cider donuts er måske én af gårdens absolut bedste smagsoplevelser. Er du på kør-selv-ferie i the Berkshires, så und dig selv et besøg på Furnace Brook Winery.

Inspiration

En donut bliver hurtigt til 1100

1100 apple cider donuts! Så mange bliver der langet over disken hver lørdag i højsæsonen på Furnace Brook Winery, der ligger på en bakketop i det idylliske område kaldet the Berkshires i Massachusetts. Det er rigtig mange, hvis du spørger Nancy Cruze, der arbejder på gården. Og hun ved det, for det er bl.a. hende, der står og laver de populære basser hver morgen - og i højsæsonen står de og tilbereder dem hele dagen.

Når du sætter tænderne i de delikate donuts, der er perfekt søde uden at blive kvalme og perfekt svampede, uden at klæbe til ganen, forstår du godt den store popularitet. Hemmeligheden er tilsyneladende, hvis man spørger Nancy, at de er lavet på gårdens koldpresset æblecider. Hvis ikke de små sukkerbomber er New Englands bedste, så er de i hvert fald, efter vores mening, uhyre højt placeret på den liste - Gør dig selv en tjeneste og køb en god slat med på vejen, for ellers bliver du, ligesom os, lynhurtigt nødt til at køre tilbage efter flere.


"Besøger du Furnace Brook Winery er der en hel dags oplevelser foran dig. Ud over donuts kan du prøve vinsmagninger, tage på tur i æbleplantagen, handle sirup og andre lækre ting i deres gårdbutik eller tage på hyggelige vandreture - specielt deres Moon Hike i slutningen af hver måned er en oplevelse"

- Ditte, Rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort