Det franske kvarter i New Orleans

Find sjæl, mystik og musik i den historiske bydel

Karakteristiske, gamle sydstatshuse i alverdens farver med kunstfærdige smedejerns-balkoner og svalegange sætter en helt særlig scene i New Orleans' franske kvarter. Her finder I sjælen af New Orleans og ikke mindst mystikken. En skøn blanding af voodoo-butikker, sandsigere, hjemsøgte bygninger, gøjlere, barer og farverige drinks og duften af cajun-food gør bydelen til en speciel oplevelse. Alt sammen til tonerne af ragtime blues og New Orleans-jazz, der rammer jer fra gamle musikklubber. 

inspiration

jazz og jambalaya i farverige gader

De livlige hovedgader, Bourbon Street og Royal Street, er med sine jazzbarer, stripklubber, voodoo-turistbutikker og gøjlere et farverigt bekendtskab, der også er omdrejningspunkt for det årlige Mardi Gras. Besøg byens ældste klub, Fritzel's Jazz Club; få jer en signaturdrink på Arnaud's French 75 Bar; dyk ned i French Market eller udforske voodo-historie på Voodoo-museet og det hjemsøgte Lalaurie Mansion. Men nyd også stemningen i sidegaderne og de stemningsfulde baggårde, hvor Jambalaya og sassy jazz går hånd i hånd. 

Mystik og magi på jackson square

Ved Jackson Square summer der af liv. Omkring den velfriserrede park med palmer og fontæner vrimler det med spåkoner, håndlæsere, sandsigersker, hestevogne, akrobater, tryllekunstnere og gademusikanter, der tager imod nysgerrige rejsende. Her finder I også Cafe du Monde, der åbnede i 1862, hvor I absolut skal prøve deres cafe au lait og beignetter. Om aftenen kan I opleve kristus-figuren kaste sin store silhuet på bagsiden af den smukke St. Louise katedral, hvilket giver området et helt særligt skær. 


"New orleans er efter sigende én af de mest hjemsøgte byer i usa, så brug en aften på spøgelsesjagt i det franske kvarter"

- Christina, rejsespecialist i Odense


 

kort

Vis på kort

Oplev New Orleans - Skab din egen historie