Zion Mountain Ranch

For hele familien

Zion Mountain Ranch, Mt. Carmel i Utah
En autentiske westernranch, som også er hjemsted for en flok af de mægtige bisoner, er smukt beliggende i bjergene ganske tæt på Zion National Park. Fra ranchen er der også mulighed for at besøge Grand Canyon, Bryce Canyon og Lake Powell.

Her er alle muligheder for vaskeægte cowboyoplevelser på hesteryg for hele familien på guidede ture med picnic i det fri, fiskeri, vandreture i de imponerende canyons, og så er Utah et mekka på mountainbike.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
3½ stjernet

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

En varm velkomst og hyggelig atmosfære

Man bliver taget imod af det sødeste personale i hovedhuset, hvor restaurant og bålplads også er. Udendørs går der frie høns og en enkelt hane samt en hundefamilie på 5, som holder rovdyrene væk fra hønsene, hestene og bisonokserne.

I hovedhuset får man tildelt sin hytte. Måske er du så heldig bo ud til hestene, en smuk sø og udsigt til solnedgangen over bjergene eller længere oppe ad vejen i hytter med udsigt over bisonindhegningen. Hytterne er indrettet i gammel cowboy/western style; Træhytte med møbler i træ og læder, ternet sengetøj, stengulv på badeværelset med et stort badekar på ’løvefødder’, og diverse små detaljer såsom bison-knager, bisonbilleder og træudsmykning i sengegavlen.

Nyd solnedgangen samt solopgangen ud over bjergene – enten fra hyttens terrasse eller den fælles bålplads nær hovedhuset.

Restauranten, beliggende ved hovedhuset, serverer lækker mad, bl.a. bisonburger med fritter og bisonbøf med salat, suppe og grøntsager. Den er indrettet med mange sjove detaljer – klart et besøg værd.

Et kvarters kørsel fra Zion Mountain Ranch ligger en lille by, hvor der er mulighed for indkøb, friskbrygget kaffe, restauranter, tankstation mm. På Thunderbird Restaurant kan du prøve deres lækre hjemmelavede tærter, som de er kendt for. Det er en rigtig gammeldags amerikaner-style restaurant, som er sjovt indrettet med bl.a. nummerplader fra hele USA. Fra ranchen kan du også nemt køre til Zion National Park og Bryce Canyon - de er begge et besøg værd.

Vis på kort

Inspiration

Ranchferie i USA´s vilde vesten

Se mere