Rejseforedrag: Kør-selv i New England og det østlige USA

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i New ENgland og det østlige USA

Drømmer du om at opleve New Englands maleriske landskaber, dramatiske kyster og stemningsfulde byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det nordøstlige USA.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det nordøstlige USA har at byde på: fra spektakulær natur med rå klippekyster, imponerende skove og ikoniske storbyer til Amish-området ved Lancaster og det brusende Niagara Falls ved Canadas grænse. Kom med til hovedstaden Washington, hvor Det Hvide Hus knejser over byens historiske monumenter og kulturelle seværdigheder, og til evigt pulserende New York med Frihedsgudinden og Times Square.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i New England og gerne vil introduceres til det østlige USA. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad området har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige nordøstamerikanske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i New England.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

Find mere inspiration til din rejse her