Rejseforedrag: Kør-selv i New England og det østlige USA

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i New ENgland og det østlige USA

Drømmer du om at opleve New Englands maleriske landskaber, dramatiske kyster og stemningsfulde byer?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af det nordøstlige USA: Fra spektakulær natur med rå klippekyster, imponerende skove og ikoniske storbyer til Amish-området ved Lancaster og det brusende Niagara Falls ved Canadas grænse. Kom med til hovedstaden Washington, hvor Det Hvide Hus knejser over byens historiske monumenter og kulturelle seværdigheder, og til evigt pulserende New York med Frihedsgudinden og Times Square.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om New England og det nordøstlige USA eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem& vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vores personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
New England og det nordøstlige USA - online rejseforedrag - oktober 2021
Sølandskab i the Birkshires i Massachusetts New England i USA

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.

Find mere inspiration til din rejse her