Rejseforedrag: Kør-selv i New England og det østlige USA

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i New ENgland og det østlige USA

Drømmer du om at opleve New Englands maleriske landskaber, dramatiske kyster og stemningsfulde byer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det nordøstlige USA.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om New England og det østlige USA eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af det nordøstlige USA: fra spektakulær natur med rå klippekyster, imponerende skove og ikoniske storbyer til Amish-området ved Lancaster og det brusende Niagara Falls ved Canadas grænse. Kom med til hovedstaden Washington, hvor Det Hvide Hus knejser over byens historiske monumenter og kulturelle seværdigheder, og til evigt pulserende New York med Frihedsgudinden og Times Square.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige nordøstamerikanske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i New England.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her