Rejseforedrag: Midtvestens storslåede nationalparker og Det Vilde Vesten

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Midtvesten og de imponerende nationalparker

Drømmer du om at opleve cowboylandets imponerende bjerge, storslåede nationalparker og klassiske westernbyer?

Foredraget "Det vilde vesten: Fra Midtvesten til Sydvesten”
Kom med på en spændende rejse fra Midtvesten til Sydvesten i vores rejseforedrag, som har fået titlen ”Det vilde Vesten”. Vi vil komme forbi storslået natur, såsom imponerende Rocky Mountains National Park, de dramatiske Badlands og det naturskønne Custer State Park, som findes i det bemærkelsesværdige Midtvesten. Herfra begiver vi os sydover, og vi vil komme forbi unikke Arches National Park, de majestætiske klipper ved Bryce National Park, samt de storslåede nationalparker Zion National Park og Grand Canyon National Park. I løbet af den time, som foredraget vil tage, vil vi også tage dig forbi byerne Deadwood og Custer, der synes taget ud af en ægte westernfilm. Du vil også få et indblik i den boblende geotermiske aktivitet i Yellowstone.

Foredraget "Midtvestens storslåede nationalparker"
Deltag i vores rejseforedrag, hvor vi tager dig med til de storslåede nationalparker i Midtvesten og det vestlige USA, hvor vi sammen udforsker de fantastiske canyons, de imponerede naturskabte klippeformationer og føler os som cowboys i Durango og Jackson Hole. Hør bl.a. om Rocky Mountain National Park, Mount Rushmore, Badlands National Park, Devil's Tower, Yellowstone National Park, Grand Teton, Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Grand Canyon, Monument Valley og Mesa Verde National Park.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Midtvesten i USA og de utrolige nationalparker eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Det vilde vesten i USA Odense 08-10-2024 18:00 Ledige pladser
Midtvestens Storslåede Nationalparker Lyngby 09-10-2024 18:00 Ledige pladser
Det vilde vesten i USA Vejle 10-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Midtvestens Storslåede Nationalparker Online 06-11-2024 17:00 Ledige pladser