Samuel Adams Brewery i Boston

Autentisk bryggeritur og lager-smagning

Samuel Adams er efterhånden et kendt ølmærke som også kan købes i Danmark. Kommer du forbi Boston på din ferie, så er det oplagt med et besøg på Samuel Adams Boston Brewery, som ligger i den sydvestlige bydel Jamaica Plain. Her kan du komme på klassisk bryggerirundtur med efterfølgende ølsmagning og som bonus får alle besøgende et Sam Adams ølglas med hjem. Der findes også en alternativ rundtur "The Bier Keller Experience" med fokus på 3 helt unikke øltyper som kun findes på bryggeriet i Boston. Hertil serveres 2 lokale Boston-oste, som går i spænd med øltyperne. Spørger du os, så skal du vælge Keller Experience.

Taproom og Beer Garden

Er du til mere end bare smagsprøver, så kan du med fordel besøge bryggeriets "Taproom" og "Beer Garden", hvor den originale Boston Lager og alle de andre klassiske øl fra bryggeriet er på fad, ligesom der altid er et udvalg af spændende sæson-øl og eksperimentelle øltyper. Nyd din Sam-favorit på stedet eller køb med hjem til hotellet eller autocamperen eller blot til din videre færd rundt i USA.

Nyklassikeren fra Boston - og dog...

Samuel Adams blev grundlagt som mikrobryggeri i 1984 af Jim Koch og selve navnet er en hyldest til den amerikanske patriot Samuel Adams, som spillede en vigtig rolle i den amerikanske revolution og i særdeleshed i det historiske Boston Tea Party. Selvom bryggeriet opstod i Boston, så er hovedproduktionen nu flyttet til langt større bryggerifaciliteter i Cincinnati, Ohio og i dag er det gamle bryggeri i Jamaica Plain i Boston omdannet til firmaets udviklingscenter for nye øltyper samt besøgscenter, tap room og beer garden.

Du kommer nemmest til bryggeriet ved at tage den orange Subway-linje fra det centrale Boston i retning mod Forest Hills. Stå af på Stony Brook stationen og gå de sidste 5 minutter.

TIP: Har du ikke tid til at besøge bryggeriet, så overvej i stedet at nyde en kold Samuel Adams Boston Lager på det andet Taproom i det centrale Boston (Sam Adams Taproom. 60 State St). Her vil du ikke opleve samme charme og velduft som på bryggeriet - men det er trodsalt stadig en god oplevelse.

Kort

Vis på kort