Rejser til Boston

Historie, kunst og charmerende byhuse i Boston

Boston, én af USAs ældste storbyer, bugner af historie. Historie, der kommer til live på hvert et gadehjørne, når I vandrer ad freedom trail, rundt i de gamle kvarterer og ved fine universiteter. Netop universiteterne er Boston især kendt for og bliver ofte omtalt som en universitetsby.

Fra Boston kan du udforske New England og de mange muligheder, som området tilbyder. Fx kan du komme på hvalsafari, nyde den fantastiske natur eller køre vestpå til Niagara Falls. Ved at rejse til Boston kan du således både opleve den historiske storby, samt enestående natur i det nordøstlige USA - alt efter, hvad du ønsker.

rejseformer

inspiration

Vis på kort

Udforsk New England

Lej en bil i Boston og tag en spændende kør-selv-ferie i det omkringliggende New England - her kan du fx komme hvalsafari, outletshoppe, spise lækre hummere og i det hele taget nyde den fantastiske natur. New England er også kendt for sine hyggelige kroer og de religøse Shaker samfund.

 

Kør videre fra Boston

Lej en bil i Boston og kør på opdagelse i det nordøstlige USA. Her kan du se et par forslag.

Kør vestpå fra Boston til Niagara Falls

Der venter dig cirka 800 kilometer motorvej ad Interstate 90, hvis du vælger at tage vestpå til Niagara Falls fra Boston. Turen er køn og snor sig gennem det store landsbrugsområde nordvest for New York. Både Massachusetts Turnpike og New York State Thruway er betalingsmotorveje, så her må du have tegnebogen inden for rækkevidde. Regn med en udgift på cirka 18 dollars til vejafgifter, og overvej at tage en overnatning undervejs.

Kør sydpå fra Boston til New York

Turen sydover fra Boston til New York City er på papiret kun 340 kilometer, men den kan være strabadserende nok, især hvis du ikke prøver at undgå myldretidstrafikken. Det er Interstate 95, der lægger asfalt til den tætte trafik mellem Boston og New York, der også byder på smagsprøver på staterne Rhode Island og Connecticut, som ruten passerer igennem. Er du ikke vild med selv at køre i den tætte trafik, så tag toget. Amtrack har mange forbindelser mellem New York og Boston, og så bliver du også fragtet fra centrum til centrum.

kontakt