Shiloh National Military Park

Et vidnesbyrd om et af de mest blodige slag under den amerikanske borgerkrig

Hvis du har bare den mindste interesse for amerikansk historie, er Shiloh National Military Park i staten Tennessee virkelig et besøg værd. Den smukke park og fredelige atmosfære står i skarp kontrast til det blodige slag, der udspillede sig i april 1862. Her stødte ca. 65.000 unionstropper sammen med 44.000 konfødererede i et slag der varede i to dage og resulterede i ca. 23.000 døde, sårede og savnede soldater. Det blev vendepunktet i borgerkrigen og markerede begyndelsen på den konfødererede hærs tilbagegang.

I dag kan du besøge Shiloh National Military Park, der blev etableret i 1894. Den regnes som en af USA's bedst bevarede slagmarker med 156 monumenter, 217 kanoner og mere end 650 fortolkende markører. Du kan selv vandre rundt i parken eller køre den 16 kilometer lange selvguidet køretur.

Inspiration

Besøgscenteret

Start din tur i besøgscentret, hvor udstillinger fortæller om salgets gang, der vises en kort video om området, og du kan nyde parkens smukke udsigt over Tennessee-floden. Du kan også komme på guidede ture, hvor du får en levende og dybere indsigt i begivenhederne, der udspillede sig for ca. 160 år siden.

Shiloh National Cemetery

En af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i Shiloh National Military Park er Shiloh National Cemetery. Her hviler tusindvis af soldater, der mistede livet under slaget ved Shiloh. Det er et sted smukt sted, hvor man kan mindes ofrene for krigens rædsler.

Afstand til Shiloh National Military Park:

  • 15 kilometer sydvest for Savannah
  • 240 kilometer sydvest for Memphis
  • 175 kilometer øst for Nashville

Kort

Vis på kort