International Spy Museum, Washington D.C.

Spion for en dag

På International Spy Museum i Washington er de specialister i skæg og blå briller. Her kan du både lære at blive spion, spille rollen som spion og lære om andre spioner. Museet tilbyder den største mængde af spionudstyr og spionhistorie i verden bortset fra CIA, KGB og andre spiontjenester. En af dine opgaver på museet er: Du har en time til at finde en manglende atombombe. Find den eller den falder i de forkerte hænder.

Inspiration

Spionernes lyssky verden

Har du, hvad det kræver at blive spion? Det kan du teste af på International Spy Museum, hvor du bl.a. kan finde ud af, hvordan det føles at få en hemmelig identitet, se en samling af smarte gadgets og bliv inspireret af historierne om berømte spioner, femme fatals og ikke mindst, de værste Bond-skurke gennem tiden. Her får I et spændende indblik i en hemmelig verden, der nogle gange bliver næsten lidt for spændende.

Lev det. Føl det. Oplev det

Du har en time før helvedet bryder ud. Visernes konstante tikken får sveden til at løbe ned ad panden. Du er presset til det yderste. Sammen med din gruppe skal du finde bomben - I har ikke råd til at fejle! På International Spy Museum får du mulighed for at prøve alle dine spiontalenter af, når der skal brækkes koder, findes atombomber og anholdes skurke - uden at du bliver opdaget - på deres interaktive ture både på museet, men også ude i den virkelige verden.

Kort

Vis på kort