Georgetown i Washington D.C.

En blanding af det historiske og moderne

Vil du se nærmere på selve byen Washington, kan det stemningsfyldte Georgetown-kvarter anbefales. Det er det nærmeste, Washington kommer en gammel bydel med brostensgader og små, klassiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede, hvor Old Stone House er en af de tidligste huse bygget i 1765. Selvom kvarteret rummer den historiske del af Washington, er her en god blanding af det gamle og det nye, og Georgetown er kendt for sine hyggelige gader med shopping i modebutikker, moderne hoteller og gode spisesteder – alt lige fra små sandwichbarer til romantiske vinbarer og rooftop-barer.

Inspiration

Se Washington D.C. fra en rooftop bar

Er du til en kølig cocktail eller et dejligt glas vin med en smuk solnedgang og fantastisk udsigt til Kennedy Center, Washington Monument, Potomac-floden og over historiske Georgetown? Så er det et must at besøge den næsten 300 kvadratmeter store The Observatory Rooftop bar. Drinksene er ikke billige, men den gode lounge-stemning og udsigten er alle pengene værd. Samme vue, men fra en anden vinkel, kan du opleve fra Rooftop Bar at Rosewood. Overvej at fortsætte aftenen med god musik på jazz-klubben Blues Alley, efter du har nydt udsigten.

Oplevelser ved havnefronten

Georgetown er et af de områder i Washington, der kan nås fra vandsiden. Foruden gode restauranter, der ligger med udsigt til Potomac-floden, er her masser af udendørsaktiviteter. I sommerhalvåret kan du soppe i sprinklers langs havnefronten og i vintertid stå på skøjter ved The Washington Harbour. Ro i kajak eller kano, hvis du er til oplevelser til vands. Og tørskoet kan du i Georgetown Waterfront Park gå en tur og nyde udsigten og den stille ro på de mange parkbænke. I parken er der plads til musik og leg, blandt andet en labyrint – prøv at gennemføre den enten på cykel eller gåben.

Stine - rejsespecialist i Lyngby

Følg The Chesapeake & Ohio Canal, og hør historierne om dem, der i det 19. århundrede arbejdede på kanalen, der løber langs med Potomac-floden. Stien er i alt 300 km lang, men går, cykler eller løber du noget af den fra Georgetown, får du et godt indblik i livet på kanalen.

Kort

Vis på kort