St. Pete Beach i Florida

Solskinsgaranti på nogle af USAs bedste strande

Er I på udkig efter en strand med en mere afslappet atmosfære, kan I køre en lille times tid sydpå fra Clearwater til St. Pete Beach - tæt på byen St. Petersburg. St. Pete Beach er reelt en lang række af gode hoteller og resorts der ligger langs vandkanten på de lange smalle øer, der ligger ud for fastlandet mellem St. Petersburg og op til Clearwater. Der findes alverdens vandsportsaktiviteter og et stort antal restauranter, barer og diverse souvenirbutikker. Et typisk feriested.

Hele strækningen byder på den ene indbydende strand efter den anden. Her er vejret er det absolut tætteste, du kan komme på en solskinsgaranti - og med hele 768 solskinsdage i træk er det ikke så underligt, at det er listet i Guinness Book of Records.

Det smaragdgrønne klare vand og fløjlsbløde sand findes stort set ikke bedre, og St. Pete Beach er flere gange blevet udnævnt som den bedste strand i USA. Upham Beach er fx en dejlig strand med sine sandklitter og en række volleyballnet for de aktive. Blind Pass Beach kan bestemt også anbefales – her er der gode parkeringsmuligheder.

Trænger du til lidt forfriskninger i løbet af dagen, er der adskillige udendørs strandbarer at vælge mellem. Der er fx PCI Beach Bar og Jimmy B's. En skøn dag på stranden kan fx afsluttes længere mod nord på Johns Pass Village & Boardwalk, hvor du kan slentre mellem lækre restauranter og shopping.

Kort

Vis på kort