The Lake i Central Park New York

På fisketur i Central Park

Som det sig hør og bør i naturområder, har Central Park et rigt dyreliv. Både fugle og egern trives i træerne, skildpadder og frøer hygger sig i vandhullerne og ildfluerne danser i buskadset. Drømmer du om at lege naturkender og blive en lille smule selvforsynende i byen, der ellers har alt, så kan du kaste dig ud i en duel med søernes fiskeliv. Bars, gedder og karper svømmer rundt imellem hinanden, og det er tilladt at fiske "catch and release" i Harlem Meer, som ligger i den nordlige ende af parken. Dun kan leje en stang i Charles A. Dana Discovery Center.

Hvis du er til robåd eller vandcykel, skal du finde The Lake i Central Park. Den idylliske sø ligger mellem 72nd og 76th street i den vestlige del af parken med både svaner og ænder, kærestepar i robåde, smukke broer over de smalle steder og træer, der hælder deres hængende grene mod vandet. Idyl, idyl, idyl. Det er også her, du finder The Boat House med restauranten og terrassen mod søen. Til venstre for The Lake ligger Strawberry Fields, mindesmærket for John Lennon, der i dag er det mest besøgte sted i Central Park.

I bunden af The Lake, for enden af The Mall ligger "Angels in America-symbolet" Bethesda Fountain og Terrace. I en lidt mindre skala, kan du nyde vandet ved enten The Pond, der ligger ved den sydøstlige indgang til Central Park, Belvedere Lake for foden af slottet, eller The Pool og The Loch i den nordlige del af parken, der munder ud i Harlem Meer. Og endelig kan du besøge H.C. Andersen ved The Conservatory Waters, hvor børn og voksne i de varme måneder sejler med deres modelskibe - et fantastisk syn på din ferierejse til New York.

Kort

Vis på kort