Varme kilder i Lava Hot Springs i Idaho

Hop i de helbredende kilder

En kør-selv-ferie i Midtvesten er fuld af overraskelse, aktive timer og vilde naturoplevelser - men du kan også finde nogle af de mere afslappende oplevelser undervejs. Hvis din vej fx går forbi den lille by Lava Hot Springs i Idaho små tre timer syd for Grand Teton Nationalpark kan du tage en velfortjent slapper i de verdensberømte Hot Pools og marinere kroppen i de, efter sigende, helbredende kilder.

Kom helt ned i gear

Når du kommer til den lille by Lava Hot Springs kan du godt glæde dig til nogle timer eller dage i forkælelsens tegn. Byen er nemlig primært kendt for sine varme mineralske kilder, der ikke kan andet end at tvinge dig til at tage et stort suk af velvære og få kroppen helt ned i gear. Og det skal der også være plads til på en kør-selv-ferie. Stedets fem naturlige mineralpools svinger mellem 38 og 45 grader, hvilket gør dem til et magisk besøg uanset årstiden. Som en ekstra bonus siges det, at kilderne, der er spækket med sunde mineraler, har helbredende kræfter.

Intet mindre end 9,5 millioner liter varmt mineralvand løber hver dag igennem de fem kilder på vej mod Portbeuf River, så vandet holder sig dejligt friskt og rent. Og det bedste er, at det ikke indeholder svovl, der normalt fylder luften ved hot springs med en fæl odeur af rådne æg! Derimod kan du nyde duften af Idahos vilde natur.

Mineralpoolsene i Lava Hot Springs er åbne 363 dage om året, og der er fine faciliteter til omklædning og opbevaring.


"Lava Hot Springs er også et dejligt stop, hvis du har børn med på kør-selv-ferien. Stedet har nemlig flere vandrutsjebaner, et indendørs vandland og en så kaldt "Kiddie Cove". Et godt tip er dog at undgå at komme her i weekenden, da der meget hurtigt bliver fyldt godt op i de forskellige pools"

- Birgitte, Rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort