Stine K - Aalborg

Stine K - rejsespecialist

Hvor skal vi rejse hen næste gang? Dette spørgsmål fylder ofte i mit hoved og jeg elsker, at drømme mig afsted til spændende nye eventyr i hele verden. Jeg rejser efter mottoet "been there, done that" hvilket betyder, at jeg gerne vælger ukendte rejsedestinationer, når ferien skal planlægges. Dette motto har ført mig vidt omkring og jeg kan derfor sætte flueben ved 6 ud af verdens 7 kontinenter.
 
Alligevel går tankerne ofte mod USA og Spanien, når mit indledende spørgsmål skal besvares og det er også på disse destinationer, jeg finder nogle af mine bedste ferieminder. Minder, som jeg værdsætter højt og som jeg varmer mig på, når det regner på en mandag i Danmark. På mine rejser, navigerer jeg ofte efter den gode mad og de lokale specialiteter, og kan kombineres med en god snak med de lokale, så er jeg glad. Nøgleord på mine rejser er frihed, eventyr og afslapning. Derfor lejer jeg ofte en bil. Så bestemmer jeg nemlig selv hvornår og hvorhen.
 
Jeg vil gerne fremhæve Malaga, som destination. Min familie og jeg kommer der minimum en gang om året og som børnefamilie, elsker vi Malagas rolige strand Malagueta, som både byder på hyggelige strandcafeer, strandliv og små legepladser for de mindste. Når jeg kommer ind til centrum, er Mercado Central de Atarazanas et must, hvor jeg elsker at handle ind, nyde et par små tapas og mærke det autentiske spanske hverdagsliv.
 
Jeg tager al min rejseerfaring med, når jeg skal hjælpe vores kunder med at sammensætte deres drømmerejse. Det er vigtigt i mit arbejde, som rejsespecialist, at sætte mig i kundernes sted og forstå, hvad en god ferie er for de enkelte. Samtidig ønsker jeg at inspirere til nye måder at rejse på, andre steder at se og nye historier at fortælle. 

Nogle af mine største oplevelser:

  • Highway 1, USA - I min optik verdens smukkeste køretur fra Monterey til Los Angeles
     
  • Las Vegas, USA - Indbegrebet af Amerikansk overflod og uendelige muligheder for eventyr
     
  • Australien - Tandemspring fra 14.000 ft. ud over Great Barrier Reef
     
  • Machu Picchu, Peru - Ruinerne af en velbevaret gammel inka by i Perus bjerge

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt