Broken River

Enestående møder med næbdyret

Midt i Eungella National Park ligger Broken River, der er kendt som et af de bedste steder i verden for at se det spøjse og utrolige sjældne næbdyr med det karakteristiske næb og en hale som en bæver. Det charmerende næbdyr bliver ca. halvandet meter lang og lever i floder og vandløb. Tag på en bådtur eller en spændende kanotur og hold øje med disse fascinerende skabninger, når de dykker ned i vandet og dukker op igen. Det er en kæmpe oplevelse, der efterlader dig med gode rejseminder for livet.

Selve naturen der omgiver Broken River, er omgivet af bjerge og frodige skovområder, hvor du kan gå på opdagelse eller slappe af ved flodbredden. Der er forskellige overnatningsmuligheder fra hyggelige hytter og campingpladser til luksuriøse feriesteder, der alle belønner dig med beroligende lyde fra den smukke natur.

Broken River ligger 1-1½ times kørsel vest for kystbyen Mackay.

Bevaring af næbdyret og dets levesteder

Broken River spiller en vigtig rolle i bevarelsen af næbdyret og dets levesteder. Området er beskyttet og overvåget for at sikre, at disse enestående skabninger fortsat kan trives. Du kan lære mere om bevaringsindsatsen ved at deltage i guidede ture, der giver dig indsigt i næbdyrets liv og de udfordringer, det står over for.

Kort

Vis på kort