Familieferie i sydlige Queensland

16 dages kør-selv-forslag i Queensland for hele familien

Store oplevelser for både store og små i det sydlige Queensland. Nyd den store variation og  det skønne klima i den sydlige del af Australiens solskinsstat Queenland. Oplev regnskov, bjerge, fantastiske strande, vådområder, ørken og spændende dyreliv. Fra storbyen Brisbane til Lamington National Park, Sunshine Coast til K´gari (Fraser Island) og Rainbow Beach.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige familie rejse i Queensland og i Australien.

Fra 27.739 kr.

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn under 12 år inkl. flybillet, ophold i familieværelser i 15 nætter, sightseeings, færge og inkl. 14 dages billeje

 

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
16 dage/15 nætter

Længde:
Ca. 1.237 km  

Klimapåvirkning:
13.640 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Brisbane og Moreton Island (60 km)

Idag har vi inkluderet en spændende dagstur til Morton Island, som ligger lige ud for Brisbane kysten. I kører med bus til Lyton og Port of Brisbane, går ombord på båden og stævner ud mod Moreton, med udsigt til Boondall Wetlands Nature Reserve og Nudgee Beach. I fortsættter ad Brisbane-floden på tværs af Moreton Bay Marine Park til vestkysten af Moreton Island. På Øen bliver I kørt rundt i 4WD med mulighed for at nyde de mange forskellige seværdigheder og ikke mindst dyreliv, som delfiner, fisk, nogle gange hvaler og skildpadder. Dagen giver også mulighed for badning og snorkling, bl.a ved det berømte skibsvrag Tangalooma. Nyd ø-livet, dagen og en hyggelig picnic frokost, kombineret med en skøn afvekslende tur fra surfstrande, til kæmpe sandklitter og svømning ved Honeymoon Bay og i de såkaldte champagnepools. Sidst på dagen returneres med båd tog bus til Brisbane.   

Overnatning: Brisbane
 

Brisbane - Lamington National Park (114 km)

Her til morgen afhenter I jeres lejebil hvorefter I kan forlade storbyen og køre sydpå mod Tamborine Mountain. I kan evt. gøre et stop i udkanten af Brisbane, og besøge Lone Pine Koala Sanctuary hvor I opleve Koalaer på nært hold. Lone Pine er et af mange steder i Australien, som tager sig af tilskadekomne koalaer. Herefter går turen videre mod syd og vest, gennem Canungra dalen med et muligt stop ved en vingård, før landskabet bliver mere bakket, og begynder at snå jer op mod Lamington National  Park.

Overnatning: Lamington National Park.

Lamington National Park

I bor midt i den smukke nationalpark der dækker et område på mere end 200 km2 subtropisk regnskov. Her er naturen i højsæde, og I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. I de tidlige morgentimer vil i se små Wallabies og en del af de mange fugle arter nyde det dugvåde græs. Tag på oplevelse i skoven og kom bl.a. helt op i trætoppene på en Treetop walk, 16 meter over skovbunden, eller tag nogle af de mange smukke afmærkede vandrestier af forskellig længde.

Overnatning: Lamington National Park.

Lamington National Park - Glasshouse Mountains (190 km)

Så kører I igen ned fra højdedragene på Queenslands kystlinje, og tilbage nordpå forbi Brisbane og videre nordpå langs Bruce Highway til Glass House Mountains National Park. Nationalparken rejser sig i en serie af høj lodrette klipper, efterladenskaber efter gammel vulkansk aktivitet og indhyllet i Aboriginer legender. Området indbyder med flere smukke udsigtspunkter og ikke mindst en række hyggelige landsbyer, som danner rammen for gode oplevelser med lokalproducerede produkter, gode restauranter og hyggelig atmosfære. Besøg byerne Maleny og Montville og nyd udsigten til Sunshine Coast undervejs.

Overnatning: Glasshouse Mountains

Glasshouse Mountains National Park

Brug dagen på at tage på opdagelse i Glasshouse Mountains. Nyd de mange udsigtspunkter og hyggelige landbyer.

Overnatning: Glasshouse Mountains

Glasshouse Mountains - Noosa Everglades (96 km)

I dag går turen tilbage til kysten. På vej ned mod Sunshine Coast, kan I besøge det berømte Australia Zoo, oprettet og drevet af krokodillejægeren Steve Irwin, og nu videreført af hans familie. Brug evt. også lidt tid med at opleve det såkaldte Sunshine Coast Hinterland og måske vandretur på noget af den 58 km lange Hinterland Great Walk. Kør videre nordpå til Noosa og det unikke vådområde Noosa Everglades, med mulighed for at fascinerende sejltur igennem mangroverne, og nyd derefter det afslappede liv Omkring Noosa Heads med gode restauranter, barer og cafeer. 

Overnatning: Noosa Everglades.

Noosa Everglades

Idag har vi inkluderet en spændende halvdagstur ind i selve Noosa Everglades.
I sejler dybt ind i de rolige og spejlblanke vandveje i Australiens eneste Everglades. Dette spektakulære netværk af vandveje er rigt på dyreliv og byder på fantastiske fotomuligheder. Nyd den den naturlige skønhed af dette unikke økosystem, hvor over 44 % af Australiens fuglearter bor i denne spektakulære region. Rent ferskvand løber ud af Cooloola-sandmassen og filtrerer gennem flodsystemet, der skaber de mest spektakulære refleksioner i vandet. I kan vælge at opleve Everglades i komforten af ​​de specialdesignede økobåde eller hoppe i en kano og opleve Australiens bedste kanoeventyr.

Overnatning: Noosa Everglades

 

Noosa Everglades og Sunshine Coast

Brug dagen til afslapning på Sunshine Coast. Nyd det tilbagelænede strandmiljø ved Noosa Heads og de mange lækre strande, som skriger på surfere og vandhunde.

Overnatning: Noosa Everglades

Noosa Everglades - Town of 1770 / Agnes Water (383 km)

I dag forlader I Sunshine Coast og kører nordpå via Gympie, Childers til Bundaberg regionen. Der er masser af muligheder for afstikkere både mod kysten og ind i landet. Gør f.eks. et stop i byene Bundaberg kendt for sin romproduktion, eller drej ind i landet til landsbyen Gin Gin, som ligger omgivet af sukkermarker og andet landbrug. Dagens mål er Agnes Water og Seventeen Seventy på kanten af Stillehavet og Eurimbula Nationalparken.

Overnatning: Agnes Water.

 

1770 og Agnes Water

I dag har vi inkluderet en oplevelse ud over det sædvanlige.
Byen 1770 er fødestedet for Queensland. Udforsk dette maleriske område af det sydlige Great Barrier Reef-kystlinje i et tidligere militært "Lighter Amphibious Resupply Cargo" (L.A.R.C) fartøj. Tag en tur rejse ind i historien, over store sandstrande og krystalklart vand, for at opleve skønheden og dyrelivet i omgivelserne af byen fra 1770. I sejler og kører over fire tidevandsområder, før LARC-køretøjet tager jer op ad næsset til den historiske Bustard lysstation. Nyd en tur ind i fyrtårnet, gennem fyrmesterens hytte og de 100 m til fyrstationens kirkegård. Turen inkluderer også morgen te og picnic frokost.

Overnatning: Agnes Water

Town of 1770 - K´gari (Fraser Island) (268 km)

Nu vender I igen bilen mod syd og returnerer langs kystlinjen ned til Hervey Bay. Eventyret venter på verdens største sand-ø,
K´gari (Fraser Island), en oplevelse i fugle- og dyreliv samt en række meget forskellige og spændende økosystemer. Vel fremme ved River Heads, parkerer I bilen ved Kingfisher Bays kontor og checker ind til den korte færgetur over til K´gari.

Overnatning: K´gari (Fraser Island )

K´gari (Fraser Island)

Brug dagen til oplevelser på K´gari (Fraser Island). Her er mulighed for vandreture eller måske at bestille en guidet 4WD tur rundt på øen.

Overnatning: K´gari (Fraser Island)

 

K´gari (Fraser Island) - Rainbow Beach (150 km)

Efter en spændende tid på Fraser Island sejler I tilbage til fastlandet og Rivers Head. Dagens kørsel sydpå bringer jer gennem grønne og frodige områder ved Tuan State Forest og Toolara State Forest, før I rammer den noget mere golde Great Sandy National Park, der som navnet lyder byder på masser af sandklitter. I er nu fremme i området Rainbow Beach, som dækker et området lige syd for Fraser Island.

Overnatning: Rainbow Beach

Rainbow Beach

Idag skal i opleve Rainbow Beach området på en 4WD tur på stranden i kombination med sejlads i havkajak. Oplev et Epic Ocean Adventure tilbage til naturen med kørsel ind i Great Sandy National Park til det spektakulære Double Island Point. Denne placering byder på naturskønne udsigtspunkter over Rainbow Beach farvede sand og Fraser Island. Krystalklart varmt vand hele året rundt og masser af forskellige dyreliv. Double Island Point er kun tilgængelig for 4WD-køretøjer.
I får nu udeleveret en havkajak of efter god instruktion sejles ud i bugten, hvor mange af det lokale og migrerende dyreliv kan opleves. Delfiner er en fast bestanddel af området, pukkelhvaler besøger området juni – november, og skildpadder, djævlerokker, rokker ses ligeledes jævnligt i området. Turen slutter cirka tre og en halv time tilbage i Rainbow Beach.

Overnatning: Rainbow Beach

Rainbow Beach - Brisbane (235 km)

En oplevelsesrig tur i det sydlige Queensland er ved at være slut. I kører nu den sidste strækning tilbage til det nordlige Brisbane og lufthavnen hvor I efter, at have afleveret bilen kan forsætte med eventyr andre steder i Australien, eller påbegynde hjemrejsen. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 27.739 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Brisbane retur
 • 15 nætter i familieværelser, lejligheder, glamping telt
 • 14 dages billeje i kategori Full Size
 • Heldagstur til Moreton Island
 • Eco Safari sejlads i Noosa Everglades
 • Larc amfibiesejlads ved Agnes Water
 • Delfin kajaksejlads ved Rainbow Beach
 • Færgesejlads til K´gari (Fraser Island) t/r
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Denne tur er beregnet på gode standard hoteller, spændende glamping og farmstay.
Ophold er baseret på værelser, lejligheder og telt med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.

 

Ekstra oplevelser

Vi har inkluderet en del oplevelser undervejs, men der er masser af muligheder for ekstra oplevelser, eller forlængelse af ferie.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011