Kalbarri Nationalpark

Murchison-floden slanger sig gennem parken

Den 80 km lange kløft og de fantastiske klippeformationerne, der er dannet af Murchison-floden gennem årtusinder og korte vandreture til fantastiske udsigtspunkter, tiltrækker rejsende til Kalbarri Nationalpark hvert eneste år. Nogle af Kalbarri Nationalparks hovedattraktioner er Natures Window, Z-bend, og Hawk´s Head med panoramaudsigter, der gør kameraet rødglødende.

Kalbarri´s højdepunkter

  • Natures Window er en nem vandretur fra parkeringspladsen, til et af Vestaustraliens mest ikoniske naturattraktioner. En orangerød klippebue danner en smuk ramme om Murchison-floden, og et af de bedste motiver i Kalbarri National Park.
  • Z-Bend er et udsigtspunkt ca. 1,5 km fra parkeringspladsen, der giver jer den mest betagende udsigt i parken. I står 150 meter over kløften og kigger ned til floden, der skærer sig gennem landskabet.
  • Hawk's Head er et godt sted til picnic, hvor I har udsigt over Murchison River Gorge.

" Tip: Kalbarri National Park har også nogle af Western Australia mest slående kystlandskaber med klipper der falder 100 meter lodret ned i havet og afsidesliggende strande. Der er mange steder I kan stoppe og nyde den rå natur og de mange udsigtspunkter. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort